MMS funkar inte. OnePlus

  • 29 december 2018
  • 7 svar
  • 28 visningar

undefinedSedan Vimla bytte till 2.0 kan inte heller jag ta emot eller skicka MMS. Till en början fungerade inte internet heller, men jag fick då hjälp med inställningarna för detta. MMS-funktionen blev dock aldrig bättre. Bifogar skärmdump på mina inställningar. Har en OnePlus 6.

Hälsningar,

Laura

undefined undefined undefinedundefined undefinedundefined


7 svar

Användarnivå 5

@Laura-Holmberg


Självklart så ska vi få igång MMS åt dig också. Jag har kikat igenom dina inställningar och tycker att internet-inställningarna ser lite märkliga ut, vilket även kan påverka dina MMS-inställningar.


Om du kikar under "APN" så har du skrivit "services.telenor.se" vilket inte är de korrekta inställningarna. Så det hade varit guld om du kunde radera båda dina åtkomstpunktsnamn och sedan lägga till nya efter denna guide: https://support.vimla.se/articles/article/instaell.../Alex

Får det heller inte att fungera på OnePlus 6. Kan varken ta emot eller skicka sms. Här är bilderna (denna gång i rätt trådämne)

MMO värde kom inte med på bild, är 24006Användarnivå 5

@stormense Tack för bilderna, skulle du även kunna skicka inställningarna för dina internet-inställningar?


/Alex

@Alex_Vimla Efter senaste uppdateringen av mobilens mjukvara så var det bara att återställa till standardinställningarna så gick det. Fungerar på OnePlus 6 men inte ännu på OnePlus 5. Och ett fel jag gjorde med Internet inställningarna var en punkt istället för komma med default,supl

Användarnivå 5

@stormense Okej vad bra att det kom igång för dig.


Men har du testat att uppdatera 5an och se om det går då?


/Alex

@Alex_Vimla Inte min mobil. Sambon som har 5:an och också Vimla. Nej, eftersom det fungerar på hennes så har hon inte uppdaterat. Var som sagt att jag hjälpt henne och skrivit en punkt istället för ett komma som det inte gick innan.

Användarnivå 5

@stormense Ja okej okej, då är jag helt med. Missuppfattade dig innan 🙂

Svara