Ingen avisering från röstbrevlådan?

  • 16 april 2020
  • 6 svar
  • 16 visningar

Har ni också problem med att få avisering från röstbrevlådan när någon lämnat ett meddelande?

Det har fungerat, även efter att jag bytte till 2.0 men nu funkar det plötsligt inte!?

Varför?!


6 svar

Användarnivå 6
Emblem +55

Hej@Christer-Andrén,

Jag har kikat på ditt abonnemang i systemet dock kan inte se något på rak arm som skulle orsaka att aviseringar för röstbrevlådan inte fungerar. Jag ser att det senaste SMS-avisering du fick var på 2020-04-14.

Hej @Vimla_Felix


Någon sms avisering har inte nått mig den 14/4. Efter det fick jag samtal den 15 & 16/4 med sammanlagt tre meddelanden som aldrig aviserades.


/Christer


Användarnivå 6
Emblem +55

Hej @Christer-Andrén,

Jag förstår och ska undersöka varför de aldrig aviserades dock jag vet att vi inte hade någon störning som skulle orsaka det.

Sedan den 16:e har du fått några meddelanden i röstbrevlådan och respektive aviseringar för dem?


Hej @Vimla_Felix

jag har tröttnat på att vänta och fick till slut kontakt på chatten med din kollega Tobbe. Han är nu igång med att kolla upp varför ingen i vår familj (tre abb) får aviseringar. Jag saknar aviseringar sedan i onsdags och torsdags, men vi har också ringt varandra och lämnat meddelanden sedan i torsdags som heller inte aviserats. Så vad ni ser är en sak - vad som inte fungerar är verkligheten för oss.


Användarnivå 6
Emblem +55

Hej @Christer-Andrén,

Ok, jag har pratad med min kollega Tobbe och han kommer att lägga till dina uppgifter samt med de 2 andra påverakde nummer till en utredning hos våra tekniker för att undersöka vad som har hänt.

Eftersom man inte ser att nån ringer och ej kan pendla mellan samtal ,när man pratar i telefonen så lade jag till röstbrevlåda , men blev jättebesviken hade missat 3 samtal och 3 meddelande och inte fått aviseringar av något av det .. viktigt var det oxå , tur att jag kollade av den på kvällen . Nu har jag tagit bort den , så får folk helt enkelt ringa om igen ..Men trist ...

Svara