Varför ska du skaffa ett abonnemang från Vimla?

Vi är Vimla – operatören som gillar att göra saker lite annorlunda. Det är kanske därför vi aldrig har haft några bindningstider eller extra kostnader på några av våra abonnemang. Vi var även en av de första operatörerna som lät dig spara din osurfade surf. Hos oss stannar du för att du vill, inte för att du behöver. Välj mellan 1-100 GB och snacka obegränsat. Här vimlar fördelar och win wins för dig som vill ha ett härligt mobil-liv 🙌.

Smarriga bonusar

Hos oss får du massor av surf för lite pengar. Och som grädde på mobilmoset får du alltid en välkomstrabatt när du skaffar ett abonnemang hos oss 🥳. Exakt vilken rabatt just du får beror på vilken kampanj som rullar när du skaffar oss. Men alla som kommer till Vimla får alltid någonting!

Hur kan våra abonnemang vara så prisvärda?

Du kanske undrar varför vi kan fixa så schyssta och prisvärda abonnemang? Jo, först och främst så är vi helt digitala. Det betyder att vi inte har några fysiska butiker som i sin tur gör att vi kan erbjuda surf till pangpriser. The cherry on top är att vi använder Telenors grymma nätverk så att du kan ha schysst täckning till ett pris som passar dig.

Sveriges kundaste nöjder

En annan win-win är att våra Vimlare diggar oss! Enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI) senaste telekommätning har Vimla Sveriges nöjdaste mobilkunder 🥇 . En utmärkelse som vi är otroligt stolta över. Vi lever för våra Vimlare och gör allt för att de ska ha ett så bra abonnemang och mobil-liv som bara möjligt. Men utmärkelser kommer aldrig få oss att luta oss tillbaka och rulla tummarna. Vi kämpar ständigt med att bli ännu bättre på det vi gör, så att vi kan fortsätta vara Sveriges favoritoperatör 💚.

🔐 Noll bindningstid! Kom och gå när du vill.  

💚 Ett Vimla för alla. Med grymma erbjudanden som passar just dig.

🤝 Tipsrabatt när du tipsar vännerna om oss.

🌈 Surfa utan stress! Din osurfade surf inom abonnemanget sparas forever.

📱 Snacka hur länge och mycket du vill. Här är det alltid fria samtal och mess.

🤸‍♀️ Alltid en välkomstrabatt när du skaffar ett abonnemang.

🌲 Svinbra täckning med Telenors grymma nät. Täcker 99,9% av befolkningen!

Surf i full fräs med Telenors nät!

Vi använder Telenors grymma nät som täcker 99,9% av Sveriges befolkning. På täckningskartan kan du kika på hur täckningen ser ut där du tänker använda ditt abonnemang. Kartan har tre olika nivåer för bastäckninggod täckning eller mycket god täckning för 2G-3G-och 4G-nätet. Under kartan finns förklaringar på vad de olika nivåerna betyder för ditt abonnemang.