• wyzec Buggar

  @Emil_Vimla @CoffeeTears @MikaelE

  Ok, det kvarstående faktum att undersöka - buggen i detta ärende - är hur det då kom sig att nedan visades:

  "Vi är tyvärr inte online just nu."

  ...som köande i god tid innan 16 borde det inte kunna hända. Nåväl, på resande fot i bil - men oddsen för att detta skulle hända just kl. 16 och inte hände under den i övrigt långa kötiden (utan problem) känns värt att gå vidare med. Fler än jag borde vara drabbade. Gemensam nämnare skulle vara om vi alla råkar slängas ut 16-tiden.

 • wyzec Buggar

  @CoffeeTears

  Ja, det vore klart idealiskt det du skriver (och också närmast praxis). Nästbäst, att stänga i förtid. Stänga med folk i kö = sämst.

 • wyzec Buggar

  @MikaelE

  Där ser man, hitta ngn gammal info isf. Stod hursomhelst 11 i kö i (drygt) 20 min och precis när jag stod först och skulle betjänas fick jag kl. 16:

  "Vi är tyvärr inte online just nu."

  Kanske läge att se till att stänga kön tidigare så att alla i kön betjänas utan att behöva vänta förjäves? Slöseri med folks tid att betjäna på detta sätt. Så fungerar i vart fall sällan normala telefonköer...

  Tacksam för justering av stängningsrutinen.

  /Henrik

 • wyzec Buggar

  Ni behöver säkerställa att chatt stänger under gällande tid i landet. Oavsett om det är normaltid eller sommartid... 16 (istället för 17) är INTE ok att stänga.

  /Henrik

 • wyzec Idéer

  @CoffeeTears

  Ok, tack för svar. Då misstänker jag att jag helt enkelt bara missa att det fanns en knapp. I rippade innehållet jag tog ner visa sig fanns en 'skicka'-knapp. Måste ha misstagit den för 'svara'. Stod ju inget om 'mail' på den.😊

 • wyzec Idéer

  När chatten avslutas finns inget alternativ 'maila trådinnehållet till mig'. Som förstagångsanvändare utgick jag från att detta skulle finnas då krav på mail fanns inför chattens start - det vore praktiskt och smidigt att slippa behöva göra copy-paste för att persistera innehållet. Tyvärr funkar det dessutom extremt osmidigt att kopiera på detta sätt då allehanda html-taggar finns kvar. Vore tacksam för en 'maila mig dialogen' - knapp efter avslutad chatt.