• Wilhelmw Buggar

  Hejsan!

   

  En liten bugg: knapparna ovanför fältet där man skriver sina kommentarer (.message-editor-controls) hamnar ovanför navigations-baren (#header). Bifogar bild för att förtydliga.

   

  vimla-bugg.jpg

   

  (För övrigt skulle ni kunna ge tiny-mce popupen för att ladda upp bilder lite mer kärlek, med dess nuvarande utseende är den inget att hänga i granen...)

   

  Allt gott!

  //Wille

 • Wilhelmw Idéer

  Hej igen @Erik! Lite nyfiken - har ni kommit något längre på ett public API? :) Jag förstår att ni kanske prioriterar annat, men det vore väldigt användbart!

   

  Altt gott!

 • Wilhelmw Arkivet

  Tack @Erik, nu ser det ut som det ska!

 • Wilhelmw Arkivet

  Hejsan!

  vimla.png

  Hittade ett likandne problem som 'Ugion' postade om tidigare idag (https://forumet.vimla.se/t5/Buggar/Mitt-Vimla-2-0-On%C3%B6diga-decimaler/idc-p/4806#M578) på 'startsidan' av Mitt Vimla 2.0, under 'Data'.

   

  Detta rör sig antagligen om lite löjlig javascript addition eller dyl, tänkte bara ge er en heads-up.

   

  UPDATE: När jag postade detta stötte jag på ett till bugg - .lia-form-radio-group lia-form-input-horizontal input har samma color som bakgrunden, vilket gör texten omöjlig att läsa.

   

  Lycka till!

   

  Vänligen,

  Wilhelm

 • Wilhelmw Arkivet

  EDIT: Flyttade till egen tråd: https://forumet.vimla.se/t5/Buggar/Mitt-Vimla-2-0-15-decimaler-under-Data/idi-p/4808

 • Wilhelmw Idéer

  Tack för snabba svar! Håller fingrarna i styr ett par dagar/veckor till - inga problem! Kul att se att ni är så pass aktiva och öppna med er teknik :)

 • Wilhelmw Idéer

  Hej @Michael@Emma och @Erik

  Undrar om ni kommit tillräckligt långt med skapandet av ett API för att kunna visa något. Erat GitHub konto (https://github.com/Vimla) verkar inte ha några öppna repos...

   

  Skulle du kunna dela lite om om API:et du använde @Michael? Vill gärna hämta data från Vimla och visa på ett internt "dashboard".

   

  Vänligen,

  Wilhelm