• Vivi Teknisk Support

  @MickeMM

  Hur skulle det hjälpa att köpa en ny mobil? Samtalet kommer inte tillbaka för det? Frågan gällde att se mottagna nummer på vimla- inga spionprogram osv.

 • Vivi Betalning/Faktura

  Bara var lugn, det löser sig. Skulle det vara ett så stort problem att pengarna inte dras den första så kanske du ska byta abonnemang till någon som förstår hur allvarligt det är att pengarna inte dras den 1a..

 • Vivi Teknisk Support

  • Jag skulle jättegärna vilja se mottagna samtal samt sms(nummer då inte själva meddelandet) för jovisst ser jag numren i min trafikspec. men det är bara utgående samtal och meddelanden. Hände mig att jag hade missat ett viktigt samtal pga. att min mobil bara dog sen gick det inte att starta telefonen igen och jag var tvungen att återställa telefonen(iPhone) och det missade samtalet fanns ju givetvis inte kvar på säkerhetskopian från ca en månad tidigare. Eftersom samtalet var mottaget utan ett lämnat röstmeddelande fanns det ingen möjlighet att hitta numret igen.. tråkigt .

 • Vivi Abonnemang

  När ska man få se sin sparade surf igen? Jag hade köpt 2gb extra surf som jag hade som backup- nu är Allt samlat i samma pott och mina 2bg är inte sparade så om jag tar slut på min surf har jag ingen backup längre- detta är väldigt jobbigt för man har ingen koll. När ska man kunna se sin sparade surf igen?