• Vimla_Hugo Allmänt

  Hej Vimlas forummedlemmar!


  Jag är Vimlas CTO och har nu nöjet att utöka vårt utvecklingsteam. Vi letar efter ytterligare två duktiga utvecklare, just nu helst med specialisering inom frontend utveckling, men som är bekväm med att göra åtminstone enklare saker i hela vår teknikstack. (React(js+native), Typescript, Node, Docker, AWS)

  Det du kommer få jobba med är bland annat Vimla Filter som vi kommer satsa mycket på och göra interssanta saker med, Vimlas appar och webbsidor för att leda arbetet med våra front-ends. Du kommer även ha möjlighet att delta i projekt där vi använder avancerade verktyg för att jobba nära vår kundtjänst och förenkla och effektivisera deras arbete.


  https://jobs.vimla.se/jobs/203661-full-stack-devel...


  Om du känner dig träffad, eller känner någon som du tror skulle passa, är det bara att höra av sig på min mail: hugo@vimla.se


  Tack på förhand,

  Hugo

 • Vimla_Hugo Teknisk Support

  @Martin-Hoffman

  Hej Martin,

  Menar du att du vet att det är vimla-appen som står för de DNS-uppslagen mot Mixpanel? Mixpanel används av väldigt många appar, så det kanske kan vara någon annan app i telefonen som också gjort det?

  Tack på förhand,

  Hugo

 • Vimla_Hugo Teknisk Support

  😄Skönt att höra. Det blir bra att ha som backup.

 • Vimla_Hugo Teknisk Support

  Hej Michael,

  Jag tror att vi kommer ha stöd för flera konton i appen så småningom, men om du vill vidareutveckla saldo.me, vilket verkar vara ett bra alternativ till Vimlas ordinarie appar så är vår API-dokumentation här: https://api-docs.vimla.se/


  Återkom gärna med frågor,

  Hugo