• Victoria Haugland Idéer

  Idag kommer namnen som visas i notiserna när man får ett samtal från hitta.se. Jag har noterat att dessa inte alltid stämmer, det står fel eller annorlunda namn i notisen jämfört med vem som faktiskt ringer. Går man sedan in på appen står istället namnet till den kontakt som ringt.

  Mitt förslag är att Filter i första hand ska kolla om den som ringer finns i kontaktboken. I så fall skall namnet som står bland kontakterna visas i notisen. Om numret inte finns i kontaktboken kan man då hämta informationen från hitta.se!

 • Victoria Haugland Betalning/Faktura

  Hej! Du borde ta kontakt med Vimla-chatten. Den har öppet vardagar 9-17 och finns längst ner på "Mitt Vimla"-sidan.

 • Victoria Haugland Betalning/Faktura

  Hej!

  Är ny här hos Vimla och tänkte fråga hur det fungerar med att koppla sitt Nordea-kort till Vimlas kortdragning.
  Nordea har ju en, för övrigt väldigt dum, internetgräns så att kortet måste öppnas för att det ska kunna genomföras betalningar på "osäkra" sidor. När kortet är öppet stängs det efter 60 minuter. Eftersom kortdragningar tydligen görs, som jag förstått det, under 48h så kan jag ju inte öppna kortet inför dragningen då jag inte vet exakt när pengarna dras...

  Hur funkar det med Vimla/Klararna - räknas det som en "säker sida" eller måste jag använda en annan betalmetod för att slippa krångel?