• Vi Vimla 2.0

  @Niklas-Fredriksson

  Konstigt med de sms du kallar spam, vi har aldrig fått sådana sms från Vimla.

  Jag läste också på forumet en hel del innan vi bytte till 2.0 på våra mobiler. 2.0 har fungerat perfekt, ångrar det inte!

 • Vi Vimla 2.0

  @Vi @MikaelE

  Så här säger Vimla chatten som svar på min fråga...

  'Vi använder oss av hitta.se för att söka upp nummer men vi ger inte ut någon information till hitta.se vilka nummer och samtal abonnenten tar emot. Hitta.se ger enbart oss information, vi ger inte dem något och dem samlar inte upp eller sparar någon information.'

 • Vi Vimla 2.0

  @Anna-Erika-Viktoria-Karlsson

  Vi funderade på samma sak som du innan vi bytte våra abonnemang till 2.0, var först lite tveksam efter ha läst på forumet men vi ångrar inte att vi bytte till 2.0 tvärtom det fungerar mycket bra. Rekommenderas!

 • Vi Vimla 2.0

  Undrar om hitta.se samlar in data från de som använder filter appen, mobilnummer för Vimla abonnent, vilka telefonsamtal man tar emot osv.

 • Vi Vimla 2.0

  @Benny-Hansson det är dags att tagga ner.

  För det första är det mitt inlägg du svarar på och jag är inte anställd eller har någon som helst koppling till Vimla förutom att jag och de jag skriver för är kunder.

  För det andra är det märkligt att du kan gå på som du gör utan att ha testat själv. Nummer går att ringa, surf fungerar perfekt, kan ta emot alla samtal, kopplar aldrig ner... ska jag fortsätta!

  Slut på diskussionen.

 • Vi Vimla 2.0

  @mlo

  Vi tycker att data och tex internetdelning är lite rappare. Det är en subjektiv bedömning då vi inte genomfört tester och jämfört resultat före och efter men det är vår upplevelse. I övrigt som 1.0 i daglig användning, dvs det fungerar som det ska göra.

 • Vi Vimla 2.0

  @Benny-Hansson det stämmer inte riktigt det du skriver.

  "Läser du verkligen inte i forumet? Ofattbart."

  Jag läste många inlägg under flera veckor innan vi bestämde oss för att gå över till 2.0. Det lät intressant och om man filterar bort de som är missnöjda över att leveransrapporter inte finns med och beaktar de åtgärder Vimla vidtagit för att komma till rätta med initiala problem så övervägde intresset för den nya tjänsten.

  "Nästan alla är INTE nöjda..."

  Har du då gjort en undersökning, vet du hur stor kundbas Vimla har, hur många som gått över till 2.0 och hur många av de som är nöjda/missnöjda? Det blir lätt så att det är de som är missnöjda som syns mer på forum och ventilerar sina åsikter. Det är också så att några få missnöjda syns mycket och är upprörda över funktioner de anser ska finnas med.

  "...den kupp som ni genomförde genom att göra kunderna till ofrivilliga betatestare."

  Att testa 2.0 är helt frivilligt och ingen kupp

  "...2.0 SKALL fungera MINST lika bra som 1.0..."

  För oss på våra mobiler har 2.0 fungerat perfekt, minst lika bra som 1.0. Vi tycker t.o.m. att 2.0 är bättre. Vi vill inte byta tillbaka utan tackar Vimla för att de satsar framåt.

 • Vi Vimla 2.0

  Förstår inte riktigt vitsen med filter appen då mobilen kan göra samma sak när det gäller blockering. Bättre om den istället kunde blockera vissa nummer och länder. För övrigt fungerar Vimla 2.0 mkt bra.

 • Vi Vimla 2.0

  Vimla 2.0 fungerar finfint på våra mobiler, inga problem med samtal, sms, internet osv. Rekommenderas!

 • Vi Abonnemang

  Nope Vimlas nät är inte segt, rullar på rätt snabbt här :)

 • Vi Allmänt

  GRATTIS VIMLA BRA JOBBAT!!!

 • Vi Vimla 2.0

  Att Vimla satar på ny teknik och en ny plattform är toppen. Härligt med en operatör som inte sitter fast i samma gamla idéer som alla andra.

  Det förekommer mycket åsikter här på forumet som är rena spekulationer. Saklig kritik är också att föredra framför ilskna egotrippade utbrott.

  Att det förekommer vissa brister är uppenbart men de flesta åtgärdas relativt snabbt.

  Det blir intressant att vara en del av utvecklingen framåt.


  Bästa Hälsningar

  Mycket nöjda Vimla kunder

 • Vi Allmänt

  Ja angående supporten kan du nog ha rätt, har bara använt chatten förut och det har funkat fint men mailade ett ärende för några dagar sedan angående en nykundsförfrågan och har fortfarande inte hört något.

 • Vi Allmänt

  Jämförelsen med Hallon är inte riktigt rättvis. Att vara marknadsledande handlar om så mycket mer än att bara ha lägsta pris.


  - Hallon har mycket sämre nät och täckning.


  - De verkar också ha en underdimensionerad kundtjänst. Jag mailade en förfrågan till Hallon för flera dagar sedan i ett annat ärende och har fortfarande inte fått svar. I chatten var det ca 80 före mig och tog en så lång tid att jag inte kom fram den dagen jag testade.


  Jämför med vad du får hos Telenor, Tele2, Telia, Fello, Comviq

  Däremot måste man hela tiden vara beredd på utveckling, justering och att fortsätta lyssna på kunderna för att behålla sin position. Tycker här att man missat lite med extra datasimkort framförallt när det gäller info vad som händer. Det är också sådana extra funktioner som kan skapa mervärde mot konkurrenterna.

 • Vi Betalning/Faktura

  Kan hålla med de som vill byta bort Klarna, råkade betala en faktura två gånger och åkte då på en avgift för att få pengarna tillbaka.

  Sköter man sina betalningar verkar det dock flyta på bra, i alla fall för oss.

 • Vi Teknisk Support

  Ja men vad händer i frågan

  Länge sedan det kom någon info

  Möjlighet till extra simkort för data skulle lyfta Vimla ännu mer

 • Vi Abonnemang

  Inloggning på appen fungerar inte på iphone efter senaste uppdateringen om man har bindestreck i mailadressen. Det har varit så i flera veckor nu.

 • Vi Allmänt

  Vi flyttade för några månader sedan över tre abonnemang till Vimla och allt har fungerat utmärkt!

  Mkt nöjd med överflytt, chatsupport och abonnemang. Fakturabetalningen via Klarna har också fungerat utan problem.

  Keep up the good work!

 • Vi Genomförda Idéer

  Ja det skulle va riktigt nice med ett stort data abonnemang på 100GB så behöver man inte ha någon annan operatör en fantastiska Vimla.

 • Vi Idéer

  Kikade lite på priser för utlandssamtal

  Mitt förslag är att att priserna för samtal till fast nät och mobilnät justeras till samma nivå, dvs att priset för samtal till mobil sänks och att priset till fast nät höjs. Tex kostar samtal från Sverige till Norge fast nät 0,40kr/min och mobilnät 1,00kr/min. Nytt pris tex 0,65kr/min.

  Detta blir betydligt enklare och mer enhetligt.