• Torbjörn Ericsson Arkivet

  Kul att ni jobbar med e-sim. Jag håller med om att det just ju inte är ett stort behov på marknaden. Samtidigt så är det ju så att så långe inte operatörerna stödjer e-sim så lär ju tillverkarna (och konsumenterna) resonera på samma sätt. Är gärna med som betatestare på e-sim när ni behöver.

 • Torbjörn Ericsson Abonnemang

  Hej,

  Jag har ett litet förslag till er som kommer att ge godwill och ta bort onödig administration. Om en av era användare en dag fyller 55 (vilket ju alla förr eller senare gör) så byt abonnemangstyp till 55+ direkt...skicka ut ett litet glatt grattis och informera om att det i abonnemanget numera ingår lite extra surf (eller vad det nu skulle kunna vara i framtiden).

  På så sätt slipper ni:

  1 - En irriterad kund som undrar varför inte abonnemanget byts.

  2 - Eventuellt få ett kundtjänstärende från ovanstående kund.

  3 - Be kunden att skicka in en selfie med sin legitimation!!! (VARFÖR?? ni har ju personnummer och kreditupplysning).

  4 - Manuellt registrera ovanstående.

  /tobbe

 • Torbjörn Ericsson Abonnemang

  @StefanH Jag lärde mig just i en annan tråd att man inte behöver uppge personnummer om man lägger in kort som betalningsmedel. Jag noterade tidigare idag att du inte fått svar på din fråga. Med andra ord så är det inga problem så länge dom har ett kort.

  /tobbe

 • Torbjörn Ericsson Abonnemang

  @MickeMM

  Japp, det ÄR sant...

  Tack för ditt mail! Det kan vi hjälpa dig med härifrån. Det du behöver göra är att återkomma med en bild på dig med ditt id-kort bredvid ansiktet så att vi kan se att det är du. Återkom också gärna med vilket 55+ abonnemang som du vill ha, det kan du se via viml.se. :)

 • Torbjörn Ericsson Idéer

  @multum Jag håller helt med...det skulle vara ett fantastiskt bra sätt att visa att man ligger i framkant.