• Tommy Pettersson Betalning/Faktura

  Kanske. Men Bank-ID ska vara säkrare vid betalningar online. Samtidigt så har Klarna också haft säkerhetsproblem med sitt Bank-ID login så det är ytterligare skäl till att inte logga in hos dom.

 • Tommy Pettersson Betalning/Faktura

  Tydligen så har Klarna slutat att skicka ut fakturor och man ska logga in på deras hemsida med appar. Nu har jag dels ingen telefon där man kan använda appar, alltså ingen smartphone, och jag har inget mobilt Bank-id. Jag brukar föra över pengar från min bank och på så sätt betala fakturan men hur ska jag kunna betala något som jag inte får och inte kan logga in till för att få?

 • Tommy Pettersson Abonnemang

  Tack för svar. Jag har flera olika email-adresser så det är inget problem. Och ja, jag har redan läst tråden. Eftersom jag är 55+ så fyller jag i mitt personnummer, vilket är ok enligt tråden du nämner, klickar på den röda knappen "Gå Vidare". Då dyker ett meddelande i blått upp under och den röda knappen blir en animation som jag antar betyder "laddar" eller något sånt. Sen händer inget mer, sidan hakar upp sig.


  Jag behöver ett andra abonnemang och gärna ett litet eftersom jag inte behöver surf eller så många sms. Och jag har en telefon som ligger och väntar.

 • Tommy Pettersson Abonnemang

  Enligt uppgift i en annan tråd så kan man ha fler än ett abonnemang. Jag har nu försökt att beställa ett andra abonnemang i 3 dagar på er hemsida men det fungerar inte. Den röda animationen hakar upp sig och nästa sida laddas inte. Det är likadant i Firefox och Chrome. Hur ska jag gå vidare?

 • Tommy Pettersson Abonnemang

  Såg att man kan ha fler abonnemang om de är kopplade till olika emailadresser. Det är ok.


  Jag undrar om jag kan starta ett extra abonnemang som privatperson och sedan föra över det till en förening?


  Det är tänkt att bli ett slags nödnummer dit man kan ringa för att få hjälp. Föreningen är ännu inte formellt bildad så jag funderar på att starta abonnemanget ändå men som privatperson och sedan föra över det.