• Tomas Strid Abonnemang

  @Andyman

  Jag tror de flesta skulle till och med acceptera en prishöjning med 10-20kr i månaden men att behålla 4 gb istället för minska till 2gb. Nu räknar de med att de flesta hoppar över till 160kr alternativet och de som inte gör det är en beräknad förlust.

 • Tomas Strid Abonnemang

  @osvanberg

  Jag antar att du inte är en av de drabbade. Det är ju ändå tjänsten som var mest populär som förändras så då kan man förstå att folk blir irriterande. Summan kanske inte är så mycket men det är ändå en halvering av tjänsten som erbjöds. Dvs 4 gb till 2gb och priset kvarstår och jag tror inte du eller nån annan skulle acceptera om du betalar för fiber 100mbit och sen får du 50mbit istället men till samma pris.

  Men som sagt man kan byta om man inte är nöjd men man har rätt att gnälla om man är missnöjd och jag tror du också gör det men då kanske det gäller något som påverkar dig mer.

 • Tomas Strid Abonnemang

  Kan förstå att man behöver justera priser men mitt barn som surfar mer och ringer mycket mindre och sms:ar väldigt sällan så vet jag inte om det är en "bättre prislista" att byta ut 4gb mot 2 och istället för 600 mess och 60 fria samtal så blir det fritt. Man byter ut något som de behöver till något de inte behöver och kallar det bättre.