• Tom Genomförda Idéer

  Jag saknar att kunna gå tillbaka och se hur mycket data jag har använt en tidigare månad. Nu är man tvungen att manuellt räkna ihop alla poster i Trafikspecifikationen för att se sin rotala dataanvändning. 

   

  Mitt förslag är helt enkelt en totalsumma för både samtal och datatrafik i trafikspecifikationen. 

   

  Tom

 • Tom Allmänt

  Jag vet inte vad rabble-länk är men även med vanlig tipslänk kan man "fuska". Eftersom mobilerna är ganska dyra kan det vara värt att be ganska många vänner att teckna abonnemang som man själv betalar för att sedan så fort tävlingen är avslutad avbryta abonnemangen. Visst blir det en kostnad, men det kan ändå löna sig. 

   

  Så ni måste hitta på något sätt att förhindra detta :-) 

   

  Tom

 • Tom Arkivet

  Jag har ett Vimlaabonnemang och har även beställt ett till min dotter. Problemet är att i min tipslista kommer mitt namn upp istället för min dotters. Det här fungerar väl i nödfall om jag bara har ett extra abonnemang men om jag har flera blir det ganska grötigt.

   

  Mitt förslag är att nummerinnehavarens namn står i listan istället den juridiskt ansvariga så att jag kan hålla isär alla.

   

  Med vänliga hälsningar

   

   Tom

 • Tom Betalning/Faktura

  Tack, nu ser jag att en ny tipsning har kommit upp på listan men det är mitt eget namn som står, inte min dotters som ska ha abonnemanget.

   

  Det borde framgå lite tydligare att det är min dotters nummer och inte mitt även om jag förstår att rent juridiskt är det jag som står för ansvaret...

   

  Tom

 • Tom Betalning/Faktura

  Jag har tipsat några stycken men en av dem syns inte i min lista. Är det någon fördröjning innan de kommer upp i listan eller har någonting gått fel?

   

  Med vänlig hälsning

   

   Tom

 • Tom Abonnemang

  Tack, jag känner mig välkommen! :-) 

   

  Inte konstigt att jag inte hittade den andra tråden med tanke på rubriken "utfrågad" ;-) 

   

  Tom

 • Tom Abonnemang

  Intressant att se Tele2:s reaktion på att jag lämnar dem för Vimla! Direkt efter att ansökan om avslut hade kommit till dem fick jag ett sms med erbjudande om 20% rabatt på deras abonnemang och 1000 kr i rabatt om jag köper en mobil av dem. 

   

  Visserligen är det ett bra erbjudande,  men för sent.  Vill de inte premiera mig som varit trogen kund sedan 90-talet förrän jag lämnar dem så får det vara.  Nu är det Vimla som gäller för mig :-) 

   

  Är det flera som fått samma aggresiva erbjudande när ni lämnat tele2 eller något annat bolag? 

   

  Tom