• TobbeSthlm Allmänt

  Ok, så din uträkning gäller bara första året? Åren därefter måste man komma upp i 50.000 poäng och handla för 150.000 på kortet, utan diverse bonusar? (För att resa för halva poängen?)

 • TobbeSthlm Allmänt

  iPhone 6. Hade en LG G2 innan dess, riktigt bra mobil med fantastisk batteritid men föredrar iOS framför Android, även om batteritiden inte är lika fantastisk... Innan dess har jag haft nästan alla iPhones från iPhone 2G, med undantag för när jag provat Android i perioder utan att vara helt nöjd. Men Android börjar verkligen komma ikapp iOS (på de områden som är viktiga för mig). På vissa områden är de redan förbi såklart (tyvärr mindre viktiga områden för mig). Har tänkt ha min iPhone 6 ett bra tag men nästa mobil kanske blir en Android igen :)

 • TobbeSthlm Allmänt

  Jag förstår inte riktigt hur du räknar? På sidan där du staplar upp hur mycket poäng man behöver samla ihop för att resa, radar du upp tre olika kort. Är din tanke att man ska skaffa alla tre? Vidare skriver du att kostnaden om man väljer Amex-kortet är 500kr, men när jag kollar den länkade sidan är årsavgiften 1000kr. Skaffar man bara Amex-kortet försvinner väl dessutom 4000+4000 poäng för de andra två korten?

 • TobbeSthlm Abonnemang

  Vad står det under APN-inställningar? Provat att nollställa den och nollställa alla nätverksinställningar? Vad har du för mobil? Vad har din fru för mobil?

 • TobbeSthlm Arkivet

  Nu när jag tömde cookies och cache så lyckas jag inte återskapa felet efter det... Skumt ändå att det uppstod öht...

   

  Edit: när jag loggar in igen (loggades ut när jag tömde cache och cookies) uppstår felet igen! Verkar alltså vara kopplat till min inloggning?

 • TobbeSthlm Allmänt

  @MickeMM

  Själv har man slått i taket på 100GB :D Använder inte så mkt surf märker jag...

  God fortsättning allihopa :)

 • TobbeSthlm Nummerflytt

  Ni kan uppgradera abonnemanget till ett större datapaket under Mitt Vimla, då får ni "extradatan" direkt och mellanskillnaden läggs på fakturan. Vill ni sedan fortsätta med samma datamängd som ni hade så kan ni nedgradera direkt till tidigare abonnemang så återgår det till tidigare abonnemanget från nästa månadsskifte.

 • TobbeSthlm Betalning/Faktura

  Inte för att vara den som är den, men om det gick att betala "helt utan hjälp eller inblandning från Vimla", är det verkligen Vimlas fel då? ;)

  @Uffe sa:

  @Viktor
  Ja Jag lyckades betala,inte med hjälp från er
  Kan verkligen inte se anledningen till att byta ut nåt som fungerar mot nåt som är helt makalöst dåligt/krångligt/opålitigt o i vissa fall omöjligt.
  Förut,innan ni räckte ut fingret till oss gick betalningarna hur smidigt som helst
  Vem tog det beslutet!?

 • TobbeSthlm Idéer

  Instämmer! Ett bra alternativ vore mer samtal och mindre data för samma pris, tror det passar många äldre bättre.

 • TobbeSthlm Abonnemang

  som ett tillägg med feedback på appen tror jag många kommer sakna att det inte finns någon widget tillhörande appen på Android (på ios versionen också iofs)

 • TobbeSthlm Betalning/Faktura

  @MickeMM

  Ok tack ska undersöka :)

 • TobbeSthlm Nummerflytt

  Om ni har iPhones beror det förmodligen på det här, följ guiden för att fixa:

  https://support.vimla.se/articles/article/varfor-s...

  https://support.vimla.se/articles/article/varfor-a...