• Thyllz Teknisk Support

  Jag förstår det som att ni pratar om ett extra e-sim till t.ex en klocka utöver sim-kortet till telefonen?


  Tvillingkort har väl alltid, på ett eller annat sätt, kostat extra. De tar väl inga avgifter för att man använder e-sim istället för ett fysiskt, om man bara ska det i sin telefon?

 • Thyllz Teknisk Support

  @stormense, de flesta nya telefoner har väl stöd för e-sim

 • Thyllz Teknisk Support

  @Vimla_Felix


  Vad kul med ett ordentligt svar. Håller tummarna att det förslaget tas på allvar och e-sim kan bli verklighet hos Vimla.


  tack för infon.

 • Thyllz Teknisk Support

  @storm72 Varför du gissar det finner jag faktiskt ingen logisk förklaring till, och jag hade ingen aning om vilka svenska operatörer som inte stödjer e-sim då detta inte intresserar mig, då jag faktiskt VILL ha e-sim, och jag är inte heller kund hos dom utan hos just Vimla där jag efterfrågat ETA.

  Jag tog dock och kollade upp dessa tre du nämner och visst ser det ut som att de fortfarande inte heller lanserat e-sim och jag antar att du nämner just dessa eftersom du också vet det, och dom eventuellt är de naturliga konkurrenterna till Vimla som ju befinner sig på lågprismarknaden.
  Deras egna kunder ställer samma frågor som jag gjort här, de vill också veta när e-sim kan tänkas lanseras så jag föreslår att du hoppar över där istället om du tycker det är av intresse att följa :)

  Andra svenska operatörer som erbjuder e-sim i dagsläget är Telia, Telenor, Tre, Tele2 och Halebop. En relativt stor skara sett till totalen skulle jag vilja påstå. Och det är därför dessa jag ser som eventuella alternativ om inte Vimla kan leverera e-sim.

  Tack för din intressanta frågeställning, förmodar att du inte håller med mig och rentav tycker det är orimligt att man som kund efterfrågar status på en tjänst man gärna vill ta del av. Hoppas dock fortsatt på svar angående e-sim och hur länge det kan tänkas dröja innan Vimla ger stöd för det.

 • Thyllz Teknisk Support

  Jag tycker det är rimligt att fråga om status, speciellt på en feature som hos andra operatörer inte längre ens är en nyhet utan en självklarhet. Mitt behov för e-sim har ökat senaste månaderna och jag börjar undra, kommer vimla någonsin släppa e-sim?
  Kan vi få en ETA, eller åtminstone någon typ av förklaring på varför det dröjer?
  I övrigt är jag supernöjd med Vimla och vill helst stanna kvar, men utan möjlighet till e-sim blir det svårt över tid.

 • Thyllz Allmänt

  @mlo tog ett tag för mig att hitta rytmen i det också, men när det väl släpper är det bara att koppla bort hjärnan och flaxa 😆

 • Thyllz Allmänt

  112,5gb flaxade jag hem nyss. Blev lite nyfiken på hur det kommer fungera då det väl finns ett tak på 100gb för sparad surf och halkade in på denna tråden. Läste igenom men hittade inget tydligt svar på just den frågan.