• Taios Abonnemang

  @Tiam-Fitoon https://vimla.se/priser

 • Taios Utomlands

  @marwinner


  Comviq låter inte heller deras billigaste (95 kr abbonemang) fungera utomlands..
  Det är nog helt enkelt inte hållbart att erbjuda fri roaming med ett 100 kr abbonemang.
  Men med Vimla kan du ju iaf tillfälligt byta abbonemanget när du ska resa, och sen byta tillbaka när du är tillbaka. • Taios Allmänt

  Hej!

   

  Fick ett SMS några dagar sedan om att delta i en undersökning från Vimla och att jag skulle få 1 gb extra surf om jag deltog. 

   

  Efter att ha deltagit så fick jag ett SMS igen i måndags om att mitt abbonemang har laddats på med 1 GB extrasurf. När jag loggar in idag(onsdag) så ser jag dock att jag inte fått någon sådan extrasurf..

 • Taios Allmänt

  1. Om du inte betalat på 3 månader bör du ha sett till att ordna det. Vad trodde du egentligen? Du kontaktade de, men sen fixade du inte det med din bank. Så därför ska de låta dig gå fritt? Jag skulle förstå din frustration om de spärrade ditt abbonemang direkt efter att 1 betalning inte gick igenom. Det här är 3 månader. 

   

  2. Om ditt abbonemang är spärrat för du inte betalat på 3 månader, varför ska din pott vara kvar?

   

  3. Tror inte det är Klarna som måste godkänna för utlandssamtal. Det är väll mer att de måste göra en kreditkontroll då summan kan eskalera när man tillåts göra betal- och utlandssamtal.

 • Taios Idéer

  Först och främst måste man tänka på ifall det ens är hållbart.. Vimla erbjuder redan möjligheten att behålla oanvända samtal.

  Sen känns hela idén med att "ringa samma operatör är gratis" som väldigt gammal och tråkig. Det var sådana knep som hindrade många från att byta abbonemang förr i tiden, och även om det låter bra kortsiktigt, så tror jag det är något som är skadligt för oss konsumenter i längden.

 • Taios Allmänt

  Det är självklart att företag ska få möjligheten att samla på lite goodwill genom att t.ex. stödja RFSL.

   

  Det står ingenstans att RFSL som oragnisation utesluter dig som sverigedemokrat. Om medlemmar i den organisationen väljer att utesluta dig, är det deras åsikt att ha. 

   

  Du som radar upp så många exempel om åsiktsfrihet bör väll förstå detta?

   

  I slutändan står RFSL för ett visst ändamål. Det är detta Vimla stödjer. Det är ett ändamål som många skulle klassa som god. Samma sak med Arla.
  Om du tycker det är alldeles för "politiskt korrekt" eller går emot dina uppsatta värden, så spelar det ingen större roll i detta sammanhang.. 

   

  Företaget gör sin egen bedömning i hur god man anser en välgörenhetsorganisations ändamål är, och väljer att stödja de.

  Förmodligen finns en bedömning att majoriteten av kunder kommer anse detta som en god gärning. 

   

  Från Vimla till Apple.. Alla företag tar ett visst ställningstagande inom vissa ämnen. Det får de göra.

 • Taios Allmänt

  Just nu har jag enbart 1 tipsning. Men har inte legat ute med min länk i diverse forum heller.

  Brukar folk nappa här på vimla forumet? Känns som att det borde vara mest befintliga kunder som hänger här :P

 • Taios Genomförda Idéer

  Låter som en bra idé! Men bara ifall ni inför en minutkostnad på extra samtal, så tror jag att de flesta skulle bli nöjda..