• svenerikols2 Abonnemang

  Japp slå fel pin tre ggr o sedan puk koden

 • svenerikols2 Betalning/Faktura

  På "Mitt Vimla" finns  "Fakturor" i PDF format. Att där kanske inte direkt står att det är en "FAKTURA" är kanske lite vilseledande men innehåller ju dock övriga detaljer för att vara en "FAKTURA"

   

  Jag är faktiskt osäker på om dessa skickades ut med e-post, dock tycker jag också det skulle vara formidabelt med denna finess så man slipper logga in och kolla varje gång. 

   

   

 • svenerikols2 Teknisk Support

  Ja när jag kollade i morse var det samma problem.

 • svenerikols2 Arkivet

  Ok, så har jag också sett en hel del. Jag ser min egen bild här på iMac o Safari. Vet inte vad det kan vara för problem. Skall kolla om det har med filtypen att göra.

 • svenerikols2 Genomförda Idéer

  Ändra status till Löst då det nu framgår bra att ni representerar Vimla.

 • svenerikols2 Genomförda Idéer

  Såg att Erik_Vimla var på besök i dag. Skulle vilja föreslå att all personal på Vimla använder just Vimla i sitt namn. Då är det ju enkelt att förstå varifrån exempelvis ett svar kommer . Man kan ju också tänka sig ett gemensamt namn för alla på vimla, ett förslag skulle ju kunna vara Vimla . Att använda färg är nog bra men det blir betydligt lättare för geme man att förstå om det framgår av namnet.

 • svenerikols2 Genomförda Idéer

  Och nu var både "Support" och "Idélabb" grönmarkerade (aktiva) så nu är jag på två ställen samtidigt.

 • svenerikols2 Genomförda Idéer

  Såg även att om ikonen "Idélabb" var aktiv (markerad med grönt) och jag klickade på "Nya idéer" så avmarkerades ikonen och det är väldigt svårt att förstå var man befinner sig.

 • svenerikols2 Genomförda Idéer

  Om jag klickar på två av de tre ikonerna  Support, Guider och Idélabb så är resultatet lite svårbegripligt.

   

  Ikonen "Support"

  Då får man upp en gråaktig ram med överskrift "Forum", för att göra det lättare att förstå var man befinner sig borde det vara "Support".

   

  Klickar jag sedan på "Buggar" så är det endast den lilla ikonen längst upp till höger som beskriver att jag befinner mig på "Support",  "Buggar" saknas helt! Istället är där knappar som "Heta ideer", "Toppideer" som gör att man tror att man i idelabbet istället.  Föreslår att ni tar en titt på detta och sätter lättföreståeliga etiketter så man vet var man är.

   

  Detsamma gäller när man klickar på ikonen "Guider" så kommer man till "Forum", borde vara "Guider" istället.

   

   

   

   

 • svenerikols2 Arkivet

  Personlig profil

  E-post

  Knappen "Ändra min e-postadress"

   

  När jag klickade på denna knappen "Ändra min e-postadress" så fick jag ett meddelande att ett mejl var skickat och att jag skulle verifiera min nya adress genom mejlet.

   

  MEN jag fick aldrig skriva in en ny e-postadress!

  Något mejl kom ej heller.

   

  OS X 10.10

  Safari Version 8.0 (10600.1.25)

   

  Även på iPaden med iOS 8.1

   

  Kan någon mer testa detta och verifiera.

   

   

 • svenerikols2 Allmänt

  Test av var svaret hamnar. 

  Japp det är roligt att åka spårvagn med hörslskydd och hjälm.

 • svenerikols2 Allmänt

  Har både och ... iPhone och HTC One M8. Operativsystemen skiljer ju en hel del varje har sin för och nackdel. När det gäller synkning av filer, kontakböcker mm så är det iOS jag använder eftersom jag sedan 1994 använder Macintosh. Det senaste iOS och OS X 10.10 har en ny finess som jag använder mig av och det är att skicka och ta emot "vanliga sms" från alla Apple enheter. Klart imponerande. Men jag saknar en viktig detalj (för mig) och det är att iPhone eller iPad inte har den där lilla lysdioden som blinkar när det kommit ett meddelande eller man missat ett samtal, verkligen dåligt av Apple tycker jag. Apples tangentbord på en iPhone 5S är inte värt namnet, här ligger Android långt före. Nu kommer ju som tur är tredje parts tangentbord men de finns inte på svenska ännu. 

   

  Just my 2 ¢