• Sven Vimla 2.0

  Alla kommer till slut att flyttas över till Vimla 2.0. Du kan dock välja att bli överflyttad så sent som möjligt. Vimla har sagt att alla ska flyttas över under 2019. Men alla andra av Vimlas tidplaner har blivit försenade så vi får se hur det går med den saken.

 • Sven Allmänt

  @Nathalie-Åkesson sa:

  @Sven
  Jag lyckades precis lista ut att man skulle trycka många gånger och att det var det som var själva hoppandet. Det tog ett dygn att fatta bara, haha. Har i alla fall redan plockat 1,5 GB.

  Se där, då är du på god väg att tjäna ihop lite extra surf!

  Lycka till med spelandet! ☺

 • Sven Allmänt

  @Nathalie-Åkesson sa:

  @Alex_Vimla
  Jag förstår. Problemet är dock att det inte finns några pelare.

  Jag är verkligen ingen spelexpert men jag lyckades lista ut hur man gör. Genom att trycka upprepade gånger kan du hålla dig "flygande" i mitten på skärmen. Om du gör det ett tag så kommer det att dyka upp pelare med ballonger och annat på från höger. Försök då att hålla dig flygande och navigera emellan dessa hinder. Alltså inte försöka ta ballongerna utan bara försöka undvika alla hinder.

  Som bevis på att jag inte är någon spelexpert kan jag berätta att jag inte lyckats få mer än 0,5GB surf hittills. 😉

 • Sven Abonnemang

  @Mathias-Stjernfelt sa:

  @Asawi jaha så jag kan lägga till en punkt efter .com? typ "namn.efternamn@gmail.com."?
  Så loggar jag in på dom olika för att kolla deras abonnemang?

  Kanske inte en punkt efter men en extra punkt inne i går bra. T.ex.:

  "namn.efter.namn@gmail.com"

 • Sven Abonnemang

  @Tony-Kastberg sa:

  Hur byter man till 55+ från ett annat Vimla abonnemang? /Ton

  Om du redan har ett Vimla abonnemang som du vill göra om till 55+ så får du kontakta Vimla supporten. Lämpligen via chaten så får du snabbast svar.

 • Sven Teknisk Support

  Med Vimla 2.0 kan du troligen inte köra med "Automatic" APN Configuration. Utan du måste ställa in APN manuellt enl. uppgifterna på denna sida:
  https://support.vimla.se/articles/article/instaell...


 • Sven Betalning/Faktura

  @Daniel-Mattsson @Isabelle_vimla

  Jag tror ni missförstår varandra lite. Daniel vill byta från kortbetalning till faktura. Innebär inte det numera ett byte från Klarna till Billogram? Går det bytet att genomföra inne på Mitt Vimla?

  För någon månad sedan skrev @Alex_Vimla att man skulle göra ett sådant byte via sidan www.vimla.se/bill Är det så fortfarande? Försökte surfa på supportsidorna men infon just om detta byte lyckades jag inte hitta där. Här är vad @Alex_Vimla skrev tidigare:

  https://forumet.vimla.se/topic/3512/ny-betalpartne...

 • Sven Abonnemang

  Mycket bra @Alex_Vimla !

  Det är sådana här klarlägganden vi vill ha! ☺

  En liten fråga jag har funderat på:

  Om man uppgraderar till 100GB/mån så sparas ju ingen data under tiden man har den abonnemangsformen. Men det är sagt tidigare att när man ev. nedgraderar från 100GB/mån så ska den gamla potten finnas kvar. Men vad händer med giltighetstiden på den gamla datapotten under tiden man har 100GB/mån?

 • Sven Teknisk Support

  Kul att det löste sig! ☺