• Summer Viola Alexsandra Dahlén Allmänt

  Okej, då förstår jag allt det här bättre! Såg att vem som helst kunde svara men trodde det var deras faktiska supportsystem...

  Är det här det enda? Eller kan man också vända sig någon annanstans?

  Då tackar jag dig för hjälp och svar

 • Summer Viola Alexsandra Dahlén Allmänt

  • Haha jag fattar ingenting? Jobbar du inte på Vimla utan bara svarat?


  Haha jag fattar ingenting? Jobbar du inte på Vimla utan bara svarat mig? Är du också kund eller hänger du bara runt inne på deras supportforum. Förvirringen, men fint att du ville hjälpa. Tack för det!

  Inte meningen att vara snorkig, tråkigt att det uppfattades så. Trodde du va Vimla-support och blev fundersam över bemötandet/svaren. (Svarade endast det som stod på hemsidan+en icke-supportaktig inställning)

  Vimla försäljare skrev du, jag pratade inte med en Vimla försäljare,

  Men tack för du svarade mig, skriver nog en ny tråd och hoppas få svar från någon från Vimla.
 • Summer Viola Alexsandra Dahlén Allmänt

  Okej tack för infon/support.

  Jag var tidigare Telenorkund, när mitt abonnemang gick ut och jag skulle teckna ett nytt fick jag hjälp via Telenor kundservice. Jag fick ett alternativ om att byta till Vimla och då fick jag infon om att det skulle fungera även i Schweiz på samma sätt som inom EU/EES. Fick hjälp med allt runt om (överflyttning av nummer, teckna nytt abonnemang, info hur allt fungerade osv). Så att jag hittade/pratade med en försäljare va ditt egna antagande. Frågan om hur/var anser jag egentligen inte tillför något av relevans men om du är nyfiken: hur - via telefon och var - från hemmet. Vad du är nyfiken över och vad du har eller inte har hört talas ingår troligtvis inte i en professionell support utan att i samband besvara kundens frågor. Det sänker snarare företagets förtroende. Sammanfattningsvis, det var via Telenor jag fick ovan beskrivna hjälp och information samt att i framtiden skulle jag som kund uppskatta om min support stod i fokus. Hoppas svaret stillar din nyfikenhet!

  Trevlig helg!

  .

 • Summer Viola Alexsandra Dahlén Abonnemang

  Tack snälla för snabb och fin service! :)

  Vänligen, Alexsandra

 • Summer Viola Alexsandra Dahlén Allmänt

  Hur länge kan man pausa sitt abonnemang?
  Jag fick även infon om att de tre första månaderna va kostnadsfria, fortsätter det om jag pausar nu och aktiverar när jag flyttar hem igen?

  Alltså första månaden nu, februari, 0 kr.

  Pausar

  Aktiverar exempelvis i september. September och oktober 0 kr ?

 • Summer Viola Alexsandra Dahlén Allmänt

  Okej va tråkigt, då får jag säga upp abonnemanget.

 • Summer Viola Alexsandra Dahlén Allmänt

  surf*

 • Summer Viola Alexsandra Dahlén Allmänt

  Nu såg jag även att luft är inom EU, gäller det inte för Schweiz då heller? Vad kostar det? Finns ingeting i prislistan.

 • Summer Viola Alexsandra Dahlén Allmänt

  Kommer jag få svar på min fråga? Vi kanske kan börja med min support.

 • Summer Viola Alexsandra Dahlén Allmänt

  Hej!

  Jag befinner min i Schweiz, när jag tecknade abonnemanget sa personen som jag pratade med att fia samtal och fisa sms/mms gällde även för Schweiz. (Då de inte är en del av EU men EES osv.). Det var avgörande för mig att skaffa ett abonnemang som fungerade kostnadsfritt inom Schweiz, vilket han sa, men nu när jag läser på eran hemsida och kollar prislistan så kostar det. Vad gäller egentligen? Blir väldigt besviken om det försäljaren sa inte stämmer nu. Då känns era tjänster inte längre aktuella för mig.


  Med vänlig hälsning,

  Alexsandra