• stormense Betalning/Faktura

  @Ace Har också märkt att Vimlas hemsida är enormt känslig och vissa saker går inte med en webbläsare men med en annan och ibland med samma webbläsare men på olika datorer. Har aldrig upplevt något i den stilen på andra ställen. Kanske dags att byta webbyrå?

 • stormense Teknisk Support

  Något fel på sidan, det går inte ändra betal-typ i Google Chrome

 • stormense Teknisk Support

  För min del behöver jag inte e-sim. Hade innan en Samsung-klocka och eftersom jag har Vimla valde jag bort varianten med e-sim. Senare när jag bytte till en Apple Watch valde jag också den billigare utan e-sim. Abonnemangen med e-sim är för dyra. Vet inte om det är tekniken som är dyr eller att vissa operatörer är giriga och tar betalt för luft?

 • stormense Teknisk Support

  Tänkte ju köpa en Apple Watch 4 med e-sim men det gick inte välja att bara ha e-sim (kommer inte ihåg om det var hos Telenor eller Tre) så köpte en Watch utan cellular och en billig begagnad iPhone SE istället och provar nu Hallon i 3 månader för 50kr/m. Kanske blir Vimla även på den senare då de har bättre täckning i mina trakter. Men vill just nu inte chansa att kanske måste pula med avancerade inställningar för Vimla 2.

 • stormense Teknisk Support

  @storm72 Tror att om 2-5 år finns bara e-sim och då kommer de med gamla mobiler att klaga. Nu kostar det ju extra hos de operatörer som har det men tror inte det kommer vara så länge till. Vad tror ni andra?

 • stormense Vimla 2.0

  @Alex_Vimla Inte min mobil. Sambon som har 5:an och också Vimla. Nej, eftersom det fungerar på hennes så har hon inte uppdaterat. Var som sagt att jag hjälpt henne och skrivit en punkt istället för ett komma som det inte gick innan.

 • stormense Vimla 2.0

  @Alex_Vimla Efter senaste uppdateringen av mobilens mjukvara så var det bara att återställa till standardinställningarna så gick det. Fungerar på OnePlus 6 men inte ännu på OnePlus 5. Och ett fel jag gjorde med Internet inställningarna var en punkt istället för komma med default,supl

 • stormense Teknisk Support

  Provade att återställa till standardinställningar. Gick in i inställningarna för bägge och det stod samma som innan. Sparade ändå vart och ett och nu fungerar det.

 • stormense Vimla 2.0

  Får det heller inte att fungera på OnePlus 6. Kan varken ta emot eller skicka sms. Här är bilderna (denna gång i rätt trådämne)

  MMO värde kom inte med på bild, är 24006 • stormense Teknisk Support

  @Alex_Vimla MMO värde kom inte med, är 24006