• stefan_d Teknisk Support

  Så ett sms i stil med detta betyder alltså inte att man behöver byta? Jag vilk helst vänta tills ni har roamingavtal i Tyskland:


  Hej ! Det är vi, igen. Vimla. Din operatör. Förlåt att vi tjatar, men vi vill så gärna att du surfar in på https://vimla.se/sim och uppgraderar till det nya SIM-kortet. Snart byter vi nämligen vårt system och då funkar bara de nya SIM-korten. Och vi vill att du ska funka. Alltså: https://vimla.se/sim. Tack


  Det känns väldigt konstigt formulerat för något som är frivilligt.

 • stefan_d Abonnemang

  Jag har i nuläget 2 gb/månad. Om jag får slut på data kan jag välja mellan att köpa 1 gb extra för 45 kr eller byta upp mig till 4 gb/månad för +50 kr/månad och direkt byta ner mig igen. Eftersom det står att uppgraderingen sker direkt antar jag att jag får 2 gb extra direkt när jag byter upp mig och 50 kr högre räkning i slutet av månaden. Varför skulle jag då någonsin köpa till 1 gb för 45 kr när jag kan få 2 gb för 50 kr?

 • stefan_d Utomlands

  Hur långt i förväg behöver man uppgradera abonnemanget för att kunna roam:a? Eftersom jag inte är utomlands särskilt ofta vore det bäst för mig att sitta kvar på det lägsta och ta någon månad med ett dyrare abonnemang när jag väl åker utomlands.