• Spotify Teknisk Support

  @Gabriel-Nilsson

  Det finns inget satt slutdatum i dagsläget.

 • Spotify Nummerflytt

  @Alex_Vimla

  Tack!

 • Spotify Nummerflytt

  @Alex_Vimla

  "Hej Spotify! Nu börjar uppgraderingen. Dags att byta ditt simkort! Gå in på sim.vimla.se och beställ hem ditt nya. Surfa lugnt! (PS. Det här går inte att svara på.)"

  Har fått två sådana sms, men även ett som löd:

  "Hej Spotify! Kom ihåg att beställa nytt simkort på sim.vimla.se. Snart flyttar vi till det nya systemet och vill ju ha med dig. Ha det fint! (PS. Det här går inte att svara på.)"

 • Spotify Abonnemang

  Det är inte tillåtet att kombinera tipslänk med specifika erbjudanden på det där sättet (som i den övre tipslänken). Tycker bara att det är konstigt att inte Vimla kan förhindra missbruk på det här sättet, det borde inte vara så svårt att få till. Och jag håller med CoffeeTears om att samtliga medlemmar borde få samma förutsättningar att tipsa medlemmar.

 • Spotify Nummerflytt

  @Alex_Vimla

  Nu har jag fått två sms igen, men det är helt andra sms (men båda syftar till att byta simkort). Går det verkligen inte att helt stoppa utskicken? Jag trodde jag redan hade tackat nej till era sms-utskick. Jag tänker inte byta simkort förrän man verkligen är tvungen och jag hade hoppats att ni skulle respektera det.

 • Spotify Teknisk Support

  @Karin-Pappila sa:

  Detta hände exakt samtidigt som flytten till Vimla..... Innan dess hade hon inte ett enda SMS SPAM. Så tror det är mer troligt att hennes nr kommit på vift i samband med er nummerflytt eller att Hallon hade fler filter inbyggda i sin tjänst än ni. Vill ni inte hjälpa så får jag som sagt flytta tillbaka.

  Som sagt jobbar varken jag eller @Asawi på Vimla. Vi är likt dig vanliga kunder som försöker hjälpa dig.

  Men jag är nog beredd att hålla med Asawi, det skulle förmodligen inte hjälpa att byta operatör för det låter ju snarare som att hennes nummer kommit på vift. Syns det vilket telefonnummer som smsen kommer ifrån? Är dom sända från ett normalt svenskt mobilnummer? Du har inte lust att dela med dig av avsändarens nummer? Vad har dottern för mobiltelefon? Har ni provat att blockera numret?

 • Spotify Teknisk Support

  @Karin-Pappila

  Kan du citera några av smsen?

 • Spotify Allmänt

  Trevlig helg, @Ida_Vimla! Fina katter!

 • Spotify Abonnemang

  @Melker-Svensson

  Du ber om två helt skilda saker, du kan absolut göra om ditt abonnemang till ett studentabonnemang. Som student får du rätt mycket mer data än man annars får, du kan se studentabonnemangen här: https://vimla.se/priser (klicka på student/55+) Enklast är väl att prata med supporten om du vill göra om ditt abonnemang till studentabonnemang.

  Plugglife-erbjudandet är något som endast nya kunder kan ta del av, så det kan du inte utnyttja längre. Som Mikael säger fick du som ny kund också ett tillfälligt erbjudande, förmodligen fick du 3 månader till halva priset.