• sLayzer Betalning/Faktura

  Gör som jag. Byt till Fello då Klarna är enda alternativet! Låt det kännas hos Vimla! Fly skiten medan tid finnes!

 • sLayzer Betalning/Faktura

  Dels har Klarna ändrat så att det krävs mer säkerhet på korten och mitt kort var inte ett sådant. Att de skulle byta betalningspartner till sommaren hölls inte. Man tröttnar sen när de slutar med swish som var ett fullgott alternativ. Så nu hoppas jag både Vimla och Klarna begravs tillsammans! Men sista dagen är på fredag kl 03.00 som jag är kund hos Vimla, sen har jag ny operatör :D

 • sLayzer Betalning/Faktura

  Så äntligen kom dagen där vi går skilda vägar. Det var väl egentligen bara en tidsfråga. I vintras började allt strul med betalningar etc då Klarna var involverat. Detta löste ni dock fint med krediterade fakturor och jag tyckte ni verkade vara ett bra företag. I vintras lovade ni även att ha en ny partner till sommaren. Tiden gick men Klarna var ändå enda alternativet.

  Men då allt fungerat smidigt hittills och jag hade kunnat betala via swish istället så kände jag att kundservicen var på topp. Tills idag!

  Då är det Victor själv som jag chattar med. Ingen lösning kunde erbjudas då swish inte längre fanns som alternativ. Det fanns heller inget intresse att behålla mig som kund. Betala på det sätt via kort som strulat så mycket var enda alternativet. NO WAY IN HELL! Om det nu ens hade fungerat vilket jag tvivlar på. Dels för att jag spärrat mig helt så att jag inte ens kan ha med Klarna att göra på ett enda sätt. Det företaget om något ska brinna i h*lvetet men det fina är att de är på väg att dra med sig Vimla ner till åtminstone astenosfären.

  Så nu inom en vecka har jag Fello som operatör i två månader under min betänketid om jag ska behålla dem (då de inte för över sparad surf ännu). Men nu är Vimla ett avslutat kapitel. Ni får fan erbjuda något bra om ni vill ha tillbaka mig.

  Usel kundtjänst idag! USEL! Sa jag det? USEEEEEEEEEEEEL!