• Sha11e Allmänt

  @Erik-Karlsson

  Bra fråga, går det att få svar på detta?

  Har 70 GB sparat i nuläget, och är väldigt bra på flappy birds och redan kommit långt över 30 GB så vad kommer hända? :/

 • Sha11e Abonnemang

  @Spotify "Mobilabonnemang STUDENT/55+ 6GB" verkar vara för studenter/över 55? hursomhelst kommer jag använda surfen jag har än så länge på vimla

 • Sha11e Abonnemang

  @Spotify wow det låter ju skitbra. Vill nästan beställa direkt. Även om vimla inte hade ändrat sina priser låter ju det där skitbra.


  Men då jag har impulsköpt förut får jag fråga what thé catch is. Måste man vara kund hos kundkraft eller något? 50kr i 6 månader för mer surf än vimla. Sen 99 kr för 6 gb. Betalar gärna 9 kr mer per månad för 4 mer gb.


  När tar erbjudandet slut? Ska kolla sen men är lite upptagen just nu

 • Sha11e Abonnemang

  @William-Noritis Samma här! Kommer behålla vimla på det billigaste abonnemanget tills surfen tar slut (kan ta ett bra tag dock) och sen byter jag leverantör.

 • Sha11e Abonnemang

  @Andyman Det fanns för mycket att välja mellan? Skämtar du? Kan inte se hur det på något sätt är dåligt att ha mer att välja bland. Ändringen kommer tvinga vissa kunder att behålla samma månadsräkning men få mindre surf / få mer surf än förut(mer än vad vill ha) och betala 60 spänn mer per månad / byta leverantör.

 • Sha11e Abonnemang

  Näe, löjligt!


  I början såg Vimlas abonnemang jättebra ut. Sen så kunde man endast spara surf i år o lite andra ändringar. Nu detta.. Nästan som att ni hade bra alternativ för att få kunder och när ni blev tillräckligt populära så blir ni sämre och sämre.


  Ni försämrar den största anledningen till att jag valde er (surf) och ger mer något jag har 0 intresse av (fria samtal och sms.)


  Jag kommer att använda Vimla tills att min sparade surf tar slut (kan ta ett tag dock) men sen ändrar jag leverantör om ni inte ändrat era alternativ till det bättre. Tror det t.o.m. finns bättre leverantörer än er nu. Tycker bara det är lite synd att killen som tipsade mig om vimla kommer att få höjd månadskostnad.

 • Sha11e Abonnemang

  @Asawi

  Används startpott osv först eller efter månadens eller sist eller?


  En till fråga till vimla, när kommer ni visa hur mycket surf som är kvar från vilka månader? Så man kan se till att man använder den surfen innan det slängs bort.


  Kan jag se hur mycket av min surf som är startpott osv?

 • Sha11e Abonnemang

  ja att det inte är ens äldsta surf som används direkt är ju.. Försöker inte svära här.. Är ju.. Inte intuitivt?


  Men jag har en fråga..

  Innan månadsskiftet nu sa både hemsidan och appen att jag hade ca 109 GB sparat.

  1. Var det fel i ert system eller hade jag 109 gb? Då 100 ska vara gränsen.

  2. När börjar ni ta bort sparad data från 12 månader tillbaks? April 2019?

  Så jag måste se till att jag använder 4 gb per månad tills mars 2019. Då måste jag använda mars surf(4 eller om jag går ner till 2 gb så 2) plus det som finns kvar av april 2018(om något) för att inte ni ska kasta bort oanvänd surf?

  Har jag tänkt rätt nu?


  3. Om jag kan få ställa en fråga som inte har med ändringen att göra: i flera månader nu har det stått att nästa betalning är för 0.00 kronor och sker i december. Betalningarna har skett som vanligt men det står fel helt enkelt. Lösning för det? Har loggat ut och in igen på appen.


  Ps. Snälla gode gud ändra så att ni använder ens äldsta surf hela tiden. Då kan vi iaf enklare kunna se att "Okej nästa månad är mars 2019 och jag har kvar surf från april 2018, så det är bäst om jag nedgraderar min surf för nu i februari 2019 så att jag betalar mindre för surf nästa månad och använder min surf från april 2018 så att jag inte kastar bort surf om 2 månader dvs april 2019

 • Sha11e Allmänt

  @Viktor_Vimla är det bara till månadsskiftet så att man kan få det abonnemang man vill ha eller gäller det för framtiden med. Att man kan gå från begränsad till fria till begränsad utan att förlora potten(förutom potten från 12 månader sen som alltid går bort nu efter ändringen)

 • Sha11e Allmänt

  Fick ett mejl att ni kommer flytta mig till 2 gb och fria samtal. Då försvinner min samtal och sms pott? Det vill jag inte. Jag vill istället välja 4 gb och 60 samtal 600 sms mms. Ger ni oss en chans att ändra innan er ändring går igenom eller vadå. Annars kör ni över alla som flyttas från begränsade samtal och sms till fria fastän de hellre behåller sin pott.

 • Sha11e Abonnemang

  @Torsten-Roland-Olsson jaha okej. Jag är just nu på begränsade samtal med men ringer och sms:ar inte så mycket jag påverkas inte mycket men det är ändå korkat

 • Sha11e Abonnemang

  @Torsten-Roland-Olsson men vad fan. Jag har runt 80-100 gb sparat(appen vill inte öppnas) betyder det att när alla abonnemang har ändrats så förlorar jag dem? För jag går från begränsade samtal till fria.

  Är inte avundsjuk på de vars jobb är att svara på denna shitstormen

 • Sha11e Abonnemang

  Kan någon säga om jag tänker rätt nu:


  Om vi säger att jag har abonnemang på 4 GB/månad och börjar på 0 GB.

  Jan till dec samlar jag på mig 48 GB(4*12). Jag använder inte en enda KB surf. Kommer förlora mina 4 gb från januari? Men samtidigt får jag 4 gb för att det är en ny månad?

 • Sha11e Abonnemang

  https://vimla.se/priser visar att sms och samtal också behålls i ett "helt!!" år

 • Sha11e Buggar

  Nu är det första oktober och i appen står det att jag har 42 gb surf till exempel när det borde stå ungefär 63 (41+22). På hemsidan står det att jag har 41.5 gb ungefär och att nästa räkning är 2a oktober

 • Sha11e Allmänt

  Inte bara är ni trevliga och hjälpsamma men något som ni verkar göra som jag inte har upplevt förut är att man kan prata med samma person.

  När jag öppnade chatten dagen efter första gången så fick jag samma person. Den tredje dagen(imorse) så drog killen jag fick in tjejen jag pratade med innan så att vi kunde fortsätta vår chatt.

  Men slipper dra om berättelsen för varje ny person man får, personen vet redan om ens problem och vad de har gjort osv. Förklarar det kanske inte så bra men det är jättehäftigt och trevligt att kunna fortsätta försöka lösa problemet med samma person om det inte löser sig inom en chatt.

  Ville bara ge lite beröm men visste inte vart jag kunde göra det så det blev här under allmänt.

 • Sha11e Allmänt

  Ibland går det och ibland går det inte. Tror inte det är Vimla-specifikt utan var så på Comviq med.

  Men jag undrade om det finns ett sätt att fixa det på? Har för mig att beroende på vilket nät man kopplas till så kan man eller kan man inte smsa och surfa under samtal. T.ex. ringer du och kopplas till 4G så kan du smsa och mmsa och surfa under samtalet men 2g ej.

 • Sha11e Abonnemang

  För det första har ett samtal använts fastän personen ej svarade i telefon och det gick kanske 1 eller 2 signaler. Det är det första samtalet i följande bilder.


  Sen hade jag ett samtal som varade över 2 timmar och det har ni använt 2 samtal på. Det verkar att 2 timmar är gränsen? För det står att jag använde ett samtal precis 2 timmar efter det förra samtalet.


 • Sha11e Buggar

  Det står rätt nummer och allt verkar funka. @CoffeeTears