• Sha11e Abonnemang

  Näe, löjligt!


  I början såg Vimlas abonnemang jättebra ut. Sen så kunde man endast spara surf i år o lite andra ändringar. Nu detta.. Nästan som att ni hade bra alternativ för att få kunder och när ni blev tillräckligt populära så blir ni sämre och sämre.


  Ni försämrar den största anledningen till att jag valde er (surf) och ger mer något jag har 0 intresse av (fria samtal och sms.)


  Jag kommer att använda Vimla tills att min sparade surf tar slut (kan ta ett tag dock) men sen ändrar jag leverantör om ni inte ändrat era alternativ till det bättre. Tror det t.o.m. finns bättre leverantörer än er nu. Tycker bara det är lite synd att killen som tipsade mig om vimla kommer att få höjd månadskostnad.

 • Sha11e Abonnemang

  Ett av abonnemangen är 60 samtal och 600 sms/mms per månad, men vad räknas som ett samtal?


  Om jag ringer någon som ej svarar och jag lägger på efter några signaler - har jag då använt ett utav mina 60 samtal?

  Om jag ringer någon och det går till telefonsvararen - har jag då använt ett utav mina 60 samtal?

 • Sha11e Abonnemang

  @Andyman Det fanns för mycket att välja mellan? Skämtar du? Kan inte se hur det på något sätt är dåligt att ha mer att välja bland. Ändringen kommer tvinga vissa kunder att behålla samma månadsräkning men få mindre surf / få mer surf än förut(mer än vad vill ha) och betala 60 spänn mer per månad / byta leverantör.

 • Sha11e Idéer

  Nu när man svarar på någons post så sätts muspekaren (eller vad man ska kalla den, ett streck som blinkar och visar vart man kommer att skriva) före taggningen. Jag tycker att den borde vara efter. För att visa att @Person detta är riktat mot dig. T.ex. kan man skriva svara på flera personers kommentarer i sin post och

  @PersonA Ja jag håller med dig
  @PersonB Hur menar du nu?

  Ser bättre ut. Och känns bättre. Man ser direkt vem följande text är menat för.

 • Sha11e Abonnemang

  Har läst att man inte kan se hur mycket surf och samtal som är kvar direkt utan man måste vänta ett tag? Då har jag några frågor. Hur länge måste man vänta? Det finns sidor har jag att för att se sitt Saldo på vimla Saldo(dvs ej officiell sida), kan man se det live/snabbt på en av dem? Och till slut finns det planer att göra så att snabbt kan se sin uppdaterade surf kvar?

 • Sha11e Idéer

  När man går till någons profil kan man se deras inlägg samt vilken kategori som tråden var på, men man kan inte gå till själva tråden som svaret tillhör. Väldigt olägligt.

 • Sha11e Allmänt

  Rent design mässigt så ser det ganska bra ut dock så står det att mitt abonnemang kommer att pausa 1/10? På den nuvarande Mitt Himla och i appen så står det Pausa medans i mitt.vimla.se står det Avbryt paus?

 • Sha11e Allmänt

  Skulle vilja ha en "Kom ihåg mig" knapp. I alla fall för e-postadressen. (eller att sidan minns eposten så den är iskriven när jag besöker sidan)

  På den nuvarande Mitt Vimla står det att nästa betalning är 2 oktober medans nya mitt vimla säger "början av oktober". Föredrar hur det är nu, mer specifikt.

 • Sha11e Allmänt

  Inte bara är ni trevliga och hjälpsamma men något som ni verkar göra som jag inte har upplevt förut är att man kan prata med samma person.

  När jag öppnade chatten dagen efter första gången så fick jag samma person. Den tredje dagen(imorse) så drog killen jag fick in tjejen jag pratade med innan så att vi kunde fortsätta vår chatt.

  Men slipper dra om berättelsen för varje ny person man får, personen vet redan om ens problem och vad de har gjort osv. Förklarar det kanske inte så bra men det är jättehäftigt och trevligt att kunna fortsätta försöka lösa problemet med samma person om det inte löser sig inom en chatt.

  Ville bara ge lite beröm men visste inte vart jag kunde göra det så det blev här under allmänt.

 • Sha11e Allmänt

  Fick ett mejl att ni kommer flytta mig till 2 gb och fria samtal. Då försvinner min samtal och sms pott? Det vill jag inte. Jag vill istället välja 4 gb och 60 samtal 600 sms mms. Ger ni oss en chans att ändra innan er ändring går igenom eller vadå. Annars kör ni över alla som flyttas från begränsade samtal och sms till fria fastän de hellre behåller sin pott.