• Sha11e Allmänt

  @Erik-Karlsson

  Bra fråga, går det att få svar på detta?

  Har 70 GB sparat i nuläget, och är väldigt bra på flappy birds och redan kommit långt över 30 GB så vad kommer hända? :/

 • Sha11e Abonnemang

  @Spotify "Mobilabonnemang STUDENT/55+ 6GB" verkar vara för studenter/över 55? hursomhelst kommer jag använda surfen jag har än så länge på vimla

 • Sha11e Abonnemang

  @Spotify wow det låter ju skitbra. Vill nästan beställa direkt. Även om vimla inte hade ändrat sina priser låter ju det där skitbra.


  Men då jag har impulsköpt förut får jag fråga what thé catch is. Måste man vara kund hos kundkraft eller något? 50kr i 6 månader för mer surf än vimla. Sen 99 kr för 6 gb. Betalar gärna 9 kr mer per månad för 4 mer gb.


  När tar erbjudandet slut? Ska kolla sen men är lite upptagen just nu

 • Sha11e Abonnemang

  @William-Noritis Samma här! Kommer behålla vimla på det billigaste abonnemanget tills surfen tar slut (kan ta ett bra tag dock) och sen byter jag leverantör.

 • Sha11e Abonnemang

  @Andyman Det fanns för mycket att välja mellan? Skämtar du? Kan inte se hur det på något sätt är dåligt att ha mer att välja bland. Ändringen kommer tvinga vissa kunder att behålla samma månadsräkning men få mindre surf / få mer surf än förut(mer än vad vill ha) och betala 60 spänn mer per månad / byta leverantör.

 • Sha11e Abonnemang

  Näe, löjligt!


  I början såg Vimlas abonnemang jättebra ut. Sen så kunde man endast spara surf i år o lite andra ändringar. Nu detta.. Nästan som att ni hade bra alternativ för att få kunder och när ni blev tillräckligt populära så blir ni sämre och sämre.


  Ni försämrar den största anledningen till att jag valde er (surf) och ger mer något jag har 0 intresse av (fria samtal och sms.)


  Jag kommer att använda Vimla tills att min sparade surf tar slut (kan ta ett tag dock) men sen ändrar jag leverantör om ni inte ändrat era alternativ till det bättre. Tror det t.o.m. finns bättre leverantörer än er nu. Tycker bara det är lite synd att killen som tipsade mig om vimla kommer att få höjd månadskostnad.

 • Sha11e Abonnemang

  @Asawi

  Används startpott osv först eller efter månadens eller sist eller?


  En till fråga till vimla, när kommer ni visa hur mycket surf som är kvar från vilka månader? Så man kan se till att man använder den surfen innan det slängs bort.


  Kan jag se hur mycket av min surf som är startpott osv?

 • Sha11e Abonnemang

  ja att det inte är ens äldsta surf som används direkt är ju.. Försöker inte svära här.. Är ju.. Inte intuitivt?


  Men jag har en fråga..

  Innan månadsskiftet nu sa både hemsidan och appen att jag hade ca 109 GB sparat.

  1. Var det fel i ert system eller hade jag 109 gb? Då 100 ska vara gränsen.

  2. När börjar ni ta bort sparad data från 12 månader tillbaks? April 2019?

  Så jag måste se till att jag använder 4 gb per månad tills mars 2019. Då måste jag använda mars surf(4 eller om jag går ner till 2 gb så 2) plus det som finns kvar av april 2018(om något) för att inte ni ska kasta bort oanvänd surf?

  Har jag tänkt rätt nu?


  3. Om jag kan få ställa en fråga som inte har med ändringen att göra: i flera månader nu har det stått att nästa betalning är för 0.00 kronor och sker i december. Betalningarna har skett som vanligt men det står fel helt enkelt. Lösning för det? Har loggat ut och in igen på appen.


  Ps. Snälla gode gud ändra så att ni använder ens äldsta surf hela tiden. Då kan vi iaf enklare kunna se att "Okej nästa månad är mars 2019 och jag har kvar surf från april 2018, så det är bäst om jag nedgraderar min surf för nu i februari 2019 så att jag betalar mindre för surf nästa månad och använder min surf från april 2018 så att jag inte kastar bort surf om 2 månader dvs april 2019

 • Sha11e Allmänt

  @Viktor_Vimla är det bara till månadsskiftet så att man kan få det abonnemang man vill ha eller gäller det för framtiden med. Att man kan gå från begränsad till fria till begränsad utan att förlora potten(förutom potten från 12 månader sen som alltid går bort nu efter ändringen)

 • Sha11e Allmänt

  Fick ett mejl att ni kommer flytta mig till 2 gb och fria samtal. Då försvinner min samtal och sms pott? Det vill jag inte. Jag vill istället välja 4 gb och 60 samtal 600 sms mms. Ger ni oss en chans att ändra innan er ändring går igenom eller vadå. Annars kör ni över alla som flyttas från begränsade samtal och sms till fria fastän de hellre behåller sin pott.