• Sascha Kajic Betalning/Faktura

  Hej!

  För några veckor sedan så skrev jag om att en tipsning till Fredrik Sjövall inte hade fungerat eftersom han tydligen inte hade använt länken när han beställde. Jag fick då svar att jag skulle få Fredrik att höra av sig och att ni skulle försöka hitta en lösning åt oss. Om jag har uppfattat det rätt så har ni inte fått något svar av Fredrik för han sa till mig att han inte visste vad han skulle skriva. Skulle ni kunna förtydliga detta så att jag kan föra vidare det till Fredrik?

  Tack i förhand!

  -Sascha

 • Sascha Kajic Abonnemang

  Hej igen!

  (jag skrev precis ett svar men vet inte om det kom fram så jag skriver igen)

  Det var tråkigt att höra att länken inte blev använd under registreringen men jag tackar för att ni försöker lösa det ändå. Jag kontaktar Fredrik så snart som möjligt (vilket borde bli idag)

  Tillägg: Var, vad och hur vill ni få svar från Fredrik?


 • Sascha Kajic Abonnemang

  Jag skickade länken och han sa att han både fått den och använt den annars var är det du menar att jag ska "chatta in till vimla"?

  Tekniskt sätt skulle man ju även kunna säga upp sitt abonemang och teckna samma sak igen, men det känns lite onödigt komplicerat så det vill man gärna slippa.


 • Sascha Kajic Abonnemang

  Hej!

  För några veckor sedan så tipsade jag Fredrik S till vimla (genom email) och nu under mellandagarna (började gälla Jan 2) så har han påbörjat sitt abonemang. Problemet är nu att ingen av oss kan se tipsrabatten. Är detta något som tar lite tid för att börja verka eller är det något som har gått snett? Och i så fall går det att lösa?

  Mvh

  -Sascha Kajic

  EDIT: Tagit bort efternamn/Petter