• raekan Buggar

  Jag kan inte heller logga in kör med android 6.0 marshmallow. Men tare lugnt folket, Vimla har snart fixat detta! Vi ska va glada att vi när som helst har en app som vi kan kolla saldo och göra ändringar i! =)

  Snyggt jobbat Vimla!

 • raekan Abonnemang

  Tjena tjena. För att göra lång historia kort kolla denna tråden; https://forumet.vimla.se/t5/Teknisk-Support/Saknar-Internetdelning-i-min-iPhone-efter-byte-till-Vimla-från/m-p/9663#U9663 ,följ tipsen, och ditt problem bör vara ett minne blott!

  Lycka till! :)

 • raekan Allmänt

  Fro.m juni höjde ju vimla datan på ab. utan högre kostnad för den delen. Så nu kan man streama fotbolls EM dubbelt så länge ;)

  Nu är det i sig ingen fotbolls EM kampanj som gjorde detta men om man ser det som jag i översta stycket så kan man intala sig att det är så, hehe.

  Ps: Sverige vinner EM 2016, heja heja!!!

 • raekan Betalning/Faktura

  Det har det inte gjort för mig heller men ta ett chillpill och luta dig tillbaka. Har det imte dragits efter 5 arbetsdagar så kan man börja leta efter info och hittar man ingen kan man fråga men annars är de chillpill som gäller! :)

 • raekan Teknisk Support

  Såvitt jag vet finns det inga operatörer som har möjlighet att spärra enskilda nummer.

  Finns två alternativ att göra detta på:

  1: Äldre andriod telefoner kunde man lägga in spärr vi kontaktlistan i telefonen (denna spärr togs dock bort med lolipop och marshmallow OP i android så går inte o göra på nyare telefoner längre). Hur som helst ligger enbart denna blockering på telefonen man har som asawi nämner. Så byter man mobil så försvinner därmed spärren.

  2: Via appar. Den allra vanligaste är en app som heter "truecaller". I det fallet att du byter mobil och installerar den appen med samma användarkonto du hade tidigare så blir spärren aktiv igen trotts ny mobil. Så vänligen se över dina inställningar om du har någon nummerpresentatörs app installerad på telefonen så ingen spärr ligger genom den.

  Lycka till!

 • raekan Teknisk Support

  Hej. Ditt problem låter som ett annat jag en gång hade med annan operatör (faktiskt innan vimmla). Jag hade fantastisk dålig täckning och aldrig 4G längre än 1 minut när jag startade mobilen sen slog den om till 3G. Jag kunde inte heller koppla ihop samtal när jag ringde (konferens samtal). Jag tänkte helt enkelt att det var mobilen som var felet då det är min första 4G telefon.

  När jag böt till vimla har jag mer eller mindre 4G hela tiden och jag är säker på att min tidigare op. Kunde erbjuda 4G på samma ställen då jag befinner mig rätt centralt i en storstad (det var altså något fel på mitt ab i deras system då jag böt SIM) kanske kan vimmla prova att stänga ner dit abonnemang helt och hållet (radera i systemen och sen prioregistrera det igen)?

  Hoppas jag gjorde mig förstådd nu, rätt stressad när jag skriver detta.

 • raekan Teknisk Support

  !!! Lithium import message: message2.body is empty, probably an attachment-only post. Subject: "Svar: Får ej Data/Internet uppkopling rätt ofta! (Måste fixa manuellt)"

 • raekan Arkivet

  Vore sjukt bra om man kunde införa någonslags kostnadskontroll som man kan aktivera/inaktivera från mitt vimla. Dvs ungefär som utlandsamtal men en spärr som gör det omöjligt att bli debiterad mer än det som ingår i abonnemanget?

  T.ex sms köp, betal samtal, extra data köp osv osv allt som kostar extra. Är rejält stressad nu så kanske redan finns förslag på detta eller funktioner redan? Då får gärna mod plocka bort förslag och ursäkta mitt framstressade förslag.

 • raekan Teknisk Support

  Hej. Är det möjligtvis så att du är ny på vimla? Första gången jag stoppade i SIM i mobilen o startade den så ringde mitt eget nummer mig. Jag svarade och det visade sig vara röstbrevlådan som ville konfigurera sig.

  Prova ring 888 och konfigurera röstbrevlådan så känns det som ditt problem kommer lösa sig! :)

  Lycka till! :)

 • raekan Abonnemang

  Min telefons standard app får jag trycka på "hämta meddelande" om jag får mms. Installerade därför en app som heter "chomp SMS" då går det alldeles utmärk utan att trycka på någon knapp för att få mms'et.

  Tycker även den appen är bra mycket bättre än övriga standard meddelande appen som finns på olika telefoner. Den har ingen reklam man behöver trycka bort och du kan anpassa den för att se ut i princip hur du själv vill. Jag rekommenderar dig att prova den!