• Peter Lidström Teknisk Support

  Jag skulle ringa och kolla min röstbrevlåda, men fick reda på att det inte fanns några sparade "Hälsningsfraser" trots att jag har spelat in för något år sedan.


  Hur kommer det sig att allt har blivit nollställt och varför har inte Vimla meddelat att de nollställt och att man behöver spela in ny hälsningsfras?

 • Peter Lidström Betalning/Faktura

  @Emil_Vimla Toppen, då kanske man nån gång får nytta av 2.0. Har haft det en längre tid nu och har inte sett nån skillnad med det jämfört med 1.0 förutom sämre röstbrevlåda, värdelös spärrfunktion/filtrering av samtal (som för övrigt det finns inbyggt i telefonen eller appar som funnits i flera år.


  Om det tog 1-2 år för er att fixa klagomålen på rösterna i menyerna på röstbrevlådan så kan vi nog vänta oss att tvillingkort/extra surfkort kommer om 5 år eller så då...

 • Peter Lidström Betalning/Faktura

  Jag ser inte problemet med att kunna låta oss ha extra simkort för surf. Speciellt inte när Telenor redan har den möjligheten. Vad är problemet då när moderbolaget till vimla har den funktionen?

 • Peter Lidström Vimla 2.0

  Ja det är stor skillnad nu, men det tog över ett år för etär att fixa det om man ser vad folk skrivit om det tidigare.

  Tack för att ni fixade det iallafall.

 • Peter Lidström Vimla 2.0

  Nu har det gått ytterligare 2 månader och det har inte hänt ett dugg med röstbrevlådan! Vad sysslar ni med på vimla egentligen? Har aldrig varit med om segare agerande någonsin.. Inte ens under de år jag jobbade inom dator och elektronikbranschen...

 • Peter Lidström Vimla 2.0

  Ja det är ju inte så svårt att spela in nytt meddelande direkt... :P @Sven

 • Peter Lidström Vimla 2.0

  För mig fullkomligt skriker det "oseriöst" när man hör sånt.

  du säger att ni jobbar för fullt med det? Hur svårt är det att spela in en ny röst? Det är ju lika enkelt för er som det är för oss när vi ska spela in ny hälsningsfras i vår egen röstbrevlåda.. @Ida_Vimla

 • Peter Lidström Vimla 2.0

  Dessutom säger rösten: "Du har EN NYTT meddelande", hur vore det om ni lärde er när man säger EN eller ETT?

 • Peter Lidström Vimla 2.0

  När man ringer till sin röstbrevlåda så hör man en röst som stundtals är otydlig stundtals klar och stark, men då hör man fortfarande inget för att det är ett starkt eko i bakgrunden från personens röst. Sen när man får höra vilket datum ett meddelande är ifrån så kan det låta typ såhär:
  Manlig röst: Togs emot 16e mars

  Kvinnlig röst: 2

  Manlig röst: Tusen

  Kvinnlig röst: 19..


  Detta är den sämsta röstbrevlåda jag behövt ha med att göra!

  Sen en sak till: När man raderar ett meddelande så kommer en TREDJE röst in och säger: "Radeeeeeerat" (det är till o med så att det låter som personen försöker vara rolig..eller helt enkelt är efterbliven..)


  Så totalt oseriöst och när ni inte ens kan lägga ner er på en sån sak så tar jag det faktiskt som att ni inte respekterar era kunder..


  Skärpning!