• Peter Lidström Vimla 2.0

  Nu har det gått ytterligare 2 månader och det har inte hänt ett dugg med röstbrevlådan! Vad sysslar ni med på vimla egentligen? Har aldrig varit med om segare agerande någonsin.. Inte ens under de år jag jobbade inom dator och elektronikbranschen...

 • Peter Lidström Vimla 2.0

  Ja det är ju inte så svårt att spela in nytt meddelande direkt... :P @Sven

 • Peter Lidström Vimla 2.0

  För mig fullkomligt skriker det "oseriöst" när man hör sånt.

  du säger att ni jobbar för fullt med det? Hur svårt är det att spela in en ny röst? Det är ju lika enkelt för er som det är för oss när vi ska spela in ny hälsningsfras i vår egen röstbrevlåda.. @Ida_Vimla

 • Peter Lidström Vimla 2.0

  Dessutom säger rösten: "Du har EN NYTT meddelande", hur vore det om ni lärde er när man säger EN eller ETT?

 • Peter Lidström Vimla 2.0

  När man ringer till sin röstbrevlåda så hör man en röst som stundtals är otydlig stundtals klar och stark, men då hör man fortfarande inget för att det är ett starkt eko i bakgrunden från personens röst. Sen när man får höra vilket datum ett meddelande är ifrån så kan det låta typ såhär:
  Manlig röst: Togs emot 16e mars

  Kvinnlig röst: 2

  Manlig röst: Tusen

  Kvinnlig röst: 19..


  Detta är den sämsta röstbrevlåda jag behövt ha med att göra!

  Sen en sak till: När man raderar ett meddelande så kommer en TREDJE röst in och säger: "Radeeeeeerat" (det är till o med så att det låter som personen försöker vara rolig..eller helt enkelt är efterbliven..)


  Så totalt oseriöst och när ni inte ens kan lägga ner er på en sån sak så tar jag det faktiskt som att ni inte respekterar era kunder..


  Skärpning!