• Pefre Genomförda Idéer

  Jag nedgraderade häromdagen till "Liten 60/600" tack vare förändringen så nu går den månatliga hundringen t.v. inte till Comviq eller Hallon (som den hade gjort annars). :smileyhappy: Tror absolut ni gjorde rätt i att öka sms-mängden rejält.

 • Pefre Genomförda Idéer

  Kanon med 600 sms, räcker mer än väl för mig så nu blir det troligen Vimla även efter mina tre testmånader. :smileyhappy:

 • Pefre Genomförda Idéer

  @Petter: Inte helt säkert att jag förstod rätt men att kunna uppgradera mitt konto till obegränsat om sms-potten tar slut är knappast intressant för mig som vill ha en så låg månadskostnad som möjligt. Både Hallon och Comviq har ju, för ca samma pris, obegränsat antal sms. Hos båda kan man även fortsätta ringa när de 60 samtalen / 200 minuterna tar slut (kostar 0,49kr / 0,45kr per minut). En backup som kan vara bra att ha i nödfall men som kanske aldrig behövs eftersom man alltid kan skicka sms. Imo finns det bara en stor svaghet med ert lilla abonnemang och det är det mycket begränsade antalet sms. Minst dubbelt upp för att det skall vara av intresse för mig och visst kan man kanske använda appar istället men varför det när man inte behöver gå den vägen med Hallon och Comviq?

 • Pefre Genomförda Idéer

  Jag har haft Hallons lilla ett tag och går alltid över 60 sms men i princip aldrig över 60 samtal. Tar samtalen slut kan jag ändå kommunicera via sms och t.ex. be mottagaren att ringa upp. Visst kan man tycka att 50 kr extra för Vimlas fria samtal och sms inte är mycket att bry sig om men varför välja något som är 50% dyrare om man inte behöver. From nästa månad kommer jag att testa Vimlas fria samtal och sms för 75 kr i månaden i tre månader men det är egentligen overkill för mig och hade det lilla gett mig minst 120 fria sms så hade jag valt det istället. Som det ser ut nu kommer jag inte våga byta ner mig när mina tre provmånader är över. Tillbaka till Hallon eller prova Comviq smart eller betala 50 kr per månad i onödan för Vimla är då frågan.

 • Pefre Genomförda Idéer

  Tycker också att 60 sms i det lilla abonnemanget är för dåligt för att vara konkurrenskraftigt. Vi som ringer lite klarar oss nog ofta på 60 samtal och då speciellt när man vet att det åtminstone går att smsa om de tar slut. Jag har nu valt "Fria samtal och sms" eftersom det är halva priset för ny kund / medlem men det är egentligen overkill för mig och inte värt ordinarie pris 150 kr / månad. Om antalet sms inte ökar till åtminstone det dubbla så är både Hallon och Comviq Smart överlägsna då de ger obegränsat med sms / mms.