• Patrik Vallin Betalning/Faktura

  @Ida_Vimla Tack för svaret! :-)

 • Patrik Vallin Betalning/Faktura

  Hittade en massa i forumet om wywallet, men det är ju ersatt av fortumo. Hur är status med detta?

 • Patrik Vallin Teknisk Support

  Det där känner jag igen! Använder du google chrome som webbläsare? Kolla i inställningarna om du har något som heter databesparing aktiverat. Se till att det blir avstängt!

 • Patrik Vallin Teknisk Support

  Blacklist Plus kan blockera efter nummerprefix. Använt den ett tag och den funkar jättebra. Enkel utan onödigheter och gör det den ska.

 • Patrik Vallin Vimla 2.0

  Jag tar ändå och testar filter. Läste i FAQ att just det där kan hända om man avinstallerar filterappen utan att stänga av blockeringen innan. Men en risk att fler missar den grejen. Skulle vara bra med alternativet att kunna tillåta alla sina kontakter att ringa en. De man har som kontakter är väl oftast ok att ha kontakt med. Nu fick man klicka igenom och lägga till sina favoriter. Inte smidigt om man har många kontakter.

 • Patrik Vallin Vimla 2.0

  @MikaelE

  Det är lite konstigt kring det hela med Filtret. Vimla valde detta som första funktionen i nya plattformen. En funktion som redan går att få via inbyggda funktioner i mobilen eller med en app. Jag förstår inte varför vimla behövde komma in i bilden om det behovet att blockera samtal. Ja som användare förstår jag inte om det för mig är någon skillnad vart samtalet blockeras. Konstigt att den här funktionen hamnade överst som önskad funktion. Känns väldigt tunt gällande fördelar och syfte. Men den funktionen fick ändå bli den första.

 • Patrik Vallin Vimla 2.0

  Jag har försökt att förstå vad som skulle vara unikt med Vimlas filter jämfört med alla andra blockeringsappar.

  Vimla filter

  Blockerar alla utom de som är kontakter eller lagts som undantag.

  Det är inte unikt! Det kan alla blockeringsappar och t.ex huawei har det inbyggt i sin telefonapp.

  Appen ska vara integrerad med den nya plattformen. Betyder det att blockeringen sker direkt i plattformen istället för att appen gör det? Att alltså appen styr plattformen till att göra önskad blockering?

  Verkar ej gå att blockera på riktnummer, eller landsnummer.

 • Patrik Vallin Idéer

  Jag kan rekommendera Blacklist Plus. Fungerar fint iaf för min del. Blockerar landsnummer och önskade nummerprefix.

 • Patrik Vallin Betalning/Faktura

  För mig är det klarna, men det är väl för att de bara flyttar över de som har faktura och jag kör kortbetalning. Om det är Billogram du fått så kommer du få vänta lite innan autogiro blivit tillgängligt då det ej är klart än. Men som de skrev kommer man kunna välja sen på fakturan man fått om man vill betala med autogiro.

 • Patrik Vallin Betalning/Faktura

  @resenär

  Autogiro kan du välja om byter betalmetod i appen. Man lär anmäla autogiro hos Klarna. Det står tyvärr bara klarna sen på konto dragningarna. Därför kör jag bara med kortbetalning istället.

  Annars såg jag detta angående fakturor.

  https://forumet.vimla.se/topic/3512/ny-betalpartne...


  Lycka till!