• P_K Abonnemang

  Låg månadskostnad, tillräckligt med surf och att kunna spara ej använd data länge / för alltid var skälet till att familjen valde Vimla. Fria samtal och SMS är ointressant. Skulle tipsrabatten försvinna (som vissa funderat över) så byter vi operatör direkt, annars förmodligen efter att potten tagit slut. Verkligen inte nöjd med förändringarna.

 • P_K Abonnemang

  Håller helt med Hampus Royson. Låg månadskostnad, tillräckligt med surf och att kunna spara ej använd data länge / för alltid var skälet till att familjen valde Vimla. Fria samtal och SMS är ointressant.

 • P_K Appar

  Working fine, thanks :smileyhappy:

 • P_K Allmänt

  Hej, jag tycker en förutsättning för att företag inte ska smutskastas i onödan på sidor som Trustpilot är att man avsätter tid för att besvara åsikterna på ett seriöst sätt. Ofta kan man bli negativt inställd efter att ha läst en persons omdöme men med ett bra formulerat svar från företagets sida kan det bli en totalvändning. Med tanke på hur aktiva Vimla-folket verkar vara på forumet tror jag det kan fungera men visst kräver det en del tid.

   

  Michaels förslag om mail med länk till kundundersökning efter viss tid är också bra, för min egen del har jag dock tröttnat på alla undersökningar så det krävs någon form av morot för att få mig att fylla i den. Är jag rejält missnöjd så fyller jag i den även utan belöning :smileyhappy:

   

  EDIT: Glömde, det var vad jag läst i forumet som fick mig att välja Vimla, för min del som alltid forskar lite innan jag väljer en tjänst eller produkt är innehåll i forum alltid viktigare än omdömen precis som ni varit inne på tidigare. Däremot kan ett flertal negativa omdömen på siter som Trustpilot så klart påverka valet, därför viktigt att besvara dessa.

   

 • P_K Abonnemang

  Hej och tack för snabbt svar. Okej, då kan jag lika gärna råka ut för samma problem med min gamla operatör så det är bara att hålla tummarna :smileyhappy:

 • P_K Abonnemang

  Hej, har detta löst sig? Har just blivit kund och blev lite orolig när jag läste det här, tycker det låter väldigt konstigt.