• Oscar Blohm Allmänt

  Jag har en s6 just nu, om jag klickar på denna notis som berättar att den är operatörlåst så händer ingenting. Får ingen chans att skriva in min långa kod som tre har gett mig.

 • Oscar Blohm Allmänt

  Den säger något med att mobilen är operatörlåst, problemet är när man startar mobilen med vimla simkortet, så jag har förstått det så tar vimla en aldrig till pinkodslåsskärmen. Enligt tres instruktioner så måste man komma dit för att kunna låsa upp en operatörslåst mobil.

 • Oscar Blohm Allmänt

  Har slutat jobbet nu och kom ihåg mitt inlägg, antar att det är omöjligt att låsa upp en telefon på detta vis med vimla om man ej kan nå pinkods låset. Får ta o köpa mkg en ny telefon i värsta fall, tack för svaren!

 • Oscar Blohm Allmänt

  Tjena!

  Jag har ett litet problem nu när jag byter från Tre till vimla, telefonen är operatörslåst. Jag har fått fram min specifika kod för att låsa upp operatörlåset men måste då få upp en "sim-kod lås" skärm. Enligt tres instruktioner så ska man nämligen låsa upp det nya abomemangets sim-kort och sedan skriva opkod, dock så fungerar inte det förstnämnda! Hade varit tacksam för hjälp.