• olle25 Betalning/Faktura

  @mlo som jag skrev så bollar vimla mig till Google som ber mig kontakta spelutvecklaren som ber mig kontakta Google som ber mig kontakta vimla...

  Samtidigt så säger polisen att jag inte ska betala så länge det är under utredning.

 • olle25 Betalning/Faktura

  @Asawi tydligen går det alldeles utmärkt eftersom jag råkat ut för det. Och jag anser att vimla/Telenor kan ta detta med Google eftersom de vägrar lyssna på mig.

 • olle25 Betalning/Faktura

  är det verkligen meningen att jag ska behöva stå för en kostnad som kommit av att någon hackat mitt google-konto och lyckats köpa massa skit till ett spelsom hamnar på min telefonräkning ?

  Jag har haft kontakt med er på vimla, ni vägrar stryka räkningen, jag har polisanmält detta, jag har varit i kontakt med Google som vägrar göra något och spelutvecklaren bara skrattar åt det när man mejlar dem.

  Jag vill gärna ha ett vettigt svar från någon på vimla hur jag ska gå vidare, för jag vägrar betala för något som jag inte har gjort !

 • olle25 Teknisk Support

  Hej. Jag uppgraderade mitt abonnemang till 100 GB för att jag behövde extra surfpott i två månader. Jag nergraderade till två GB för att få billigare abonnemang dagen efter och tänkte att surfpotten sparas, men icke ! Nu har det försvunnit cirka 93 gb från potten, eftersom surfpotten från 100-gb abonnemanget inte sparas över till nästa månad.

  Det borde framgå mycket tydligare när man uppgraderar. Nu sitter jag här med en dyr faktura och knappt någon surf kvar.

 • olle25 Idéer

  hej, finns det någon möjlighet att införa ett sätt för att skänka bort en del av sin surfpott till vänner ?

 • olle25 Betalning/Faktura

  @Michael

  tack för ett bra svar :)


 • olle25 Betalning/Faktura

  hej, jag har fått ett tillfälligt fel på min tipsrabatt. den står inte som aktiv trots att kompisen jag tipsat har ett aktivt abonnemang hos er

 • olle25 Teknisk Support

  haha, låste det själv. internet.telenor.se ändrat till services.telenor.se...

 • olle25 Teknisk Support

  nån som blir klok på hur man ställer in en motorola moto 3 generation ?

   

  som det är just nu får jag välja att antingen ha igång mobilsurfen eller kunna ta emot mms...

   

  ställer jag in telefonen enligt inställningsguiden här på vimla fungerar surfen men inte mms.

   

  återställer jag min apn till standardinställningarna så fungerar mms men inte mobilsurfen...

   

  nån som känner igen det här ? blir galen snart haha :)

 • olle25 Allmänt

  håller fullständigt med om att den där så kallade operatören med ett visst litet bär som ikon inte är riktigt kloka. inte nog med att de lyckades flytta över ett nummer som jag haft på ett kontantkort i flera år utan att jag ens begärt det, när jag talade om för dem att jag ville ha tillbaka det numret dit det hörde hemma, så svarade de med att avsluta abonnemanget ! i o för sig var jag väl inte ledsen över det, men de gjorde det trots att jag betalat för det.

   

  funderar lite smått på om man ska anmäla dem för bedrägeri...kommer att varna varenda en som jag känner för dem och jag hoppas innerligt att de snart går i konkurs. urusel kundtjänst, dyra som sjutton och täckningen...öööhhh...jo om jag höll telefonen mot golvet så kunde jag ringa inomhus hahaha :)

   

  Tack för erbjudandet jag fick igenom er på Vimla :) har inte fått simkortet än, men ni verkar bra mycket trevligare och betydligt bättre än den andra så kallade operatören :)