• Ola Rönnerup Idéer

  @Generatium Mmm jag är också utvecklare (C/Python/Swift/Obj-c/.net/php/.......) och har snart 20 år på fältet i bagaget. Jag vet vad jag pratar om

 • Ola Rönnerup Idéer

  @Generatium Är det ovettigt för att det är nichat?! Dessutom är det inte så svårt och skulle kunna göras på ett par dagar, testat och dokumenterat. Ett enkelt URI baserat system med ip spärr som MOSMS fungerade (finns de kvar?)

 • Ola Rönnerup Idéer

  @Gneken skicka SMS till mig själv t.ex när jag jobbar och min dotter kommer hem från skolan. Om brandlarmet går och ingen är hemma. Möjligheterna att använda det är ju många och behovet lär ju bara byggas upp hela tiden :)

  Finns ju andra tjänster som har API för det men då måste man fylla på credit lite då och då. Här skulle det ju gå på ens SMS pott som jag sällan använder av då iMessage är att föredra :)

 • Ola Rönnerup Idéer

  Det hade varit underbart om ni hade skapat ett API för att låta folk skicka SMS genom sina abonnemang. Själv hade jag gärna velat ha tillgång till det som en komponent till Home Assistant men det är ju bara ett önsketänkande och går ju att göra själv om bara API:et finns :)

  Planer på något sådant?