• OddUno Teknisk Support

  dagen efter denna tråd så funkade det som vanligt igen!

 • OddUno Teknisk Support

  @CoffeeTears jag var kanske lite otydlig men jag inaktiverade funktionen igår innan jag gick och la mig på kvällen. och jag ringde samtal medans läget var aktiverat, vilket får mig att tro att det snarare är APN grejen som är problemet. det var imorse jag upptäckte att jag hade problem, och bara för nån timme sen jag försökte ringa ett samtal första gången idag

 • OddUno Teknisk Support

  självklart hade jag lågt batteri och vid detta tillfälle fick den inte dö. detta har antagligen ingenting med saken att göra då jag kunde ringa under tiden den var i sparningsläge, och det stängde jag av direkt när jag hade en laddare tillgänglig.

 • OddUno Teknisk Support

  igår satte jag min telefon i battery saver mode för första gången nånsin. imorse när jag vaknade fungerade inte min mobila data som den skulle, jag kunde surfa och använda vissa appar, men vissa funktioner funkade inte, som att t.ex uppdatera repo i fdroid, då fick jag meddelandet "all uppdates disabled by data/wifi settings". lite senare på dagen fick jag ett sms av vimla med info om att Google gjort något, men vad jag kan se så ska detta vara löst. nyss skulle jag ringa ett samtal, men det går inte att koppla upp alls, och min mobila data är oförändrad. vad kan jag göra? jag måste kunna ringa och ta emot samtal.


  och jag har uppdaterat APN inställningarna efter guiden ( trots att allt ändå såg okej ut)

 • OddUno Abonnemang

  hej jag vill nedgradera mitt konto då jag varken har användning eller råd att betala 250:-.. jag gjorde detta för några veckor sedan (minsta surf och begränsade samtal 150:-). idag loggade jag in av en annan anledning men då hade det återställts. testade göra om det och trots att jag bekräftar ändringarna så sparas dom inte. det är inte långt kvar till månadsskifte och jag vill gärna andra detta innan

 • OddUno Betalning/Faktura

  kollade nu och det syns inte på mitt kontoutdrag. grejen är att jag använder e-kort, och när jag loggade in via e-kort så syns det där, "bearbetning pågår", med datum 30/3. jag jobbar natt och har tyvärr ingen möjlighet att ta kontakt med chatten på vid dom tiderna. kan ju alltid skicka ett mail, men som sagt så vill jag inte riskera något avbrott, och sista försöket kommer göras nu på morgonen som det verkar.

 • OddUno Betalning/Faktura

  jag har fått flera mess (senaste för en halvtimme sedan) om att min betalning inte går igenom. hade samma problem förra månaden, men då löste det sig efter en eller två dagar. nu har det gått fyra dagar och enligt min bank så är betalningen under behandling. betyder det att pengarna är dragna, men ni inte fått in dom? vill inte riskera något avbrott

 • OddUno Betalning/Faktura

  tack för svaren. anledningen var att strax efter midnatt upptäckte jag att jag inte kunde skicka sms. gick då in och kollade och pengarna hade inte dragits, så jag antog att det var det som var problemet. men då måste det varit något annat problem, om jag förstår er rätt. 

   

  hur gör jag bäst för att undvika avbrott vid månadsskifte annars? funkar det bra med kortbetalning eller är det bättre att ta det på autogiro?

 • OddUno Betalning/Faktura

  Mitt kort slutade funka nu vid 00. Verkar inte som om min betalning dragits. Använder e-kort som betalningssätt, och pengarna ligger fortfarande kvar där. Vad kan ha blivit fel? Såg i inställningarna att det inte heller går att ändra betalsätt.