• Nisse_Vimla Idéer

  Hej @Michael!

  Bra förslag ✌

  Vi är medvetna om att det finns olika typer av enheter där ut som har våra gamla simkort i sig och inte kan ta emot SMS.

  Vi kommer att kommunicera med dem via andra medel än SMS. Mail kommer absolut att vara en väg. Dessa enheter missar också den första inbjudan vi skickar om att det är dags att byta simkort. Om ni har fler idéer på hur vi kan förbättra flödet för att byta simkort så skriv dem gärna. Tack!

 • Nisse_Vimla Vimla 2.0

  Lanseras vecka 36

  Albanien

  Bulgarien (andra operatören)

 • Nisse_Vimla Vimla 2.0

  Lanseras vecka 35

  Belize

 • Nisse_Vimla Vimla 2.0

  Lanseras vecka 34

  4G med Vodafone i Portugal

 • Nisse_Vimla Vimla 2.0

  Lanseras vecka 33

  Liberia

 • Nisse_Vimla Utomlands

  @Andyman Du har rätt. Vodafone har vi inte i Tyskland än, men jag vet att de just nu håller på att göra tester med oss. Det kan nog hända att de ibland släpper på riktiga användare när de gör sina tester. Kul att det verkar fungera bra med dem och hoppas att de kommer live för alla snart.

 • Nisse_Vimla Vimla 2.0

  Lanseras vecka 32

  Chile

  Frankrike (andra operatören)

  Bosnien & Herzegovina (4G)

 • Nisse_Vimla Vimla 2.0

  Hej 👋

  Tycker du att röstmeddelanden är en förlegad funktion? Är du också trött på att behöva ringa upp din röstbrevlåda för att lyssna på vad någon vill dig? Vi kanske har en lösning på problemet och vi skulle vilja att du hjälper oss att testa den. Lösningen kallar vi för “Voicemail as SMS”.

  Voicemail as SMS triggas när någon pratat in ett röstmeddelande till dig. Då skickas en skriftlig version av röstmeddelandet som ett SMS till dig. Detta gör att du slipper ringa upp röstbrevlåda och lyssna av din nya röstmeddelanden - om texttolkningen är tillräckligt bra förstås. Självklart kommer du fortfarande att kunna ringa upp din röstbrevlåda för att lyssna av röstmeddelandet.

  Voicemail as SMS finns endast tillgänglig att testa för de som har bytt till Vimlas nya simkort, 2.0. Om du vill vara med i testet, men ändå inte har uppgraderat ditt simkort, börja då med att simkortsuppgradera på vimla.se/sim.

  Med detta test vill vi ta reda på hur ni tycker funktionen Voicemail as SMS fungerar, om det är något ni vill fortsätta använda och samla in all er feedback och förbättringsförslag kring den nya funktionen. Som tack för hjälpen får du som testar och ger oss feedback 5GB extra data.

  För att vara med i testet måste du först anmäla dig via denna länk

  Tack för din hjälp!

 • Nisse_Vimla Vimla 2.0

  Lanseras vecka 29

  Österrike (andra operatören)

 • Nisse_Vimla Vimla 2.0

  Lanseras vecka 27

  Ungern (andra operatören)

  Polen (andra operatören)

  Ryssland (andra operatören)