• Niclas Franzén Vimla 2.0

  Eftersom jag är i Helsingborg och tvingar över telefonen på danskt nät så kan jag inte välja automatiskt för då väljer den det svenska nätet. Jag står i vattenbrynet när jag gör detta och tvingar över på Telenor dk. Jag har inte provat på någon annan telefon men utlandssurfen fungerade med vinla 1.0 simkortet utan något problem med samma mobil.

 • Niclas Franzén Vimla 2.0

  Apn inställningarna fungera eftersom jag kan surfa i Sverige. Jag kollade dom en gång det är rätt

 • Niclas Franzén Vimla 2.0

  Hej roaming är aktiverat samt utlandssamtal på min profilsida.

 • Niclas Franzén Vimla 2.0

  Hej alla har ett problem sedan jag skaffade vimla 2.0 SIM-kort så fungerar inte mitt utlandssurf jag kan skicka sms ringa men inte surfa.

  Eftersom jag bor i Helsingborg kan jag ställa mig vid vattenbrynet och få in Danmarks nät. Jag har redan den 28 december felanmält detta och fick ett ärendenummer och pratade med dom den 13 Januari 2019 hur det gick då fick jag svar att det skulle fungera. Så jag gick ner och kontrollerade detta genom att manuellt söka upp Danmarks nät men ingen surf alls. Nu börjar jag tröttna på detta och funderar på att byta till en annan operatör. Jag får inte byta tillbaka till SIM-kort 1.0 där utlandssurfen fungerade hur bra som helst detta har jag redan frågat dom. Det ni ser på bilderna är när jag växlar mellan Sverige och Danmark.