• Nawar Jendawi Nummerflytt

  Det går inte heller att be andra operatörer att flytta numret till , samma sak händer med mig och jag bedde Comviq att beställa åt mig ett abonnemang men de kunde inte för att Vimla nekade flyttningen och då har jag oxå förlorat mitt nummer.

 • Nawar Jendawi Nummerflytt

  Jag tyckte så mycket om Vimla i början och tipsat många vänner men synd att många saker händer. Samt vill jag säga att nå de på Chat går inte för att jag fick vänta en timme nån gång och hade jag varit hela tiden i plats 50 eller 53 och idag hade jag varit i början i plats 21 och sedan blev jag 25!!!!! Vadå!

 • Nawar Jendawi Nummerflytt

  Absolut inte deras fel att min Kort fungerar inte längre. Men att de inte svarar är deras fel samt försökt jag för några månader sedan att kontakta de för att min surf slutade väldigt snabbt även att jag hade inte använt den så mycket men ingen svar och det gjorde mig väldigt arg. Och jag är ju kund för att jag har en abonnemang till hos Vimla för att jag har två nummer .

 • Nawar Jendawi Nummerflytt

  Jag försökte komma i kontakt med Vimlas support för mer än 4 dagar och ingen hade svarat och kunde aldrig nå er för att ni inte VILL!!! Och för att ni bryr sig inte över era egna kunder, ska jag flytta till ett annat operatör. Men det fick jag inte HELLLER!! För att jag kunde inte komma i kontakt med er. PINSAMT VIMLA att ni svarar aldrig och det var jag som tipsat er så att nu nästan helan familjen och mina kompisar har vimla.

  Jag vill att ni ska hjälpa till med mitt nr flytt OCH Det ÄR ENLIGT LAGEN OCH AVTALET SOM SKYDDAR MIG SOM KUND!!

  Behöver svar SÅ SNABBT som möjligt för att nu har jag ingen täckning och ingen kan nå mig !!!!!!!!!

  DE ANDRA FÖRETAG SVARAR SNABBT OCH HJÄLPER DERAS KUNDER MED ALLT!!!


 • Nawar Jendawi Nummerflytt

  Jag vill regestrera mitt nummer hos Comviq och ni nekade kan ni hjälpa till?????????

  Mitt nr är 07********

 • Nawar Jendawi Nummerflytt

  Hej vimla

  Jag vill flytta mitt nr till ett annat operatör och kunde inte därför att min SIM KORT hade spärrat dör att jag avslutade abbonemang Vimla suppot SVARAR ALDRIG MIG . Jag behöver hjälp

  Mitt nr är 07********