• mlo Allmänt

  @Nisse

  Är ute och reser och har inte med mig plattan så nej, det kommer ta ett tag innan ni kan få en ny skärmdump. Men som sagt, det mesta ser bra ut nu. Det enda som återstår är att text inte ser helt bra ut när den bryts över två rader men då ser det ut exakt som på bilden jag postade senast.

  Men strunt i det nu. Det var verkligen det lilla.

  Var nöjda med det ni fixat istället!

 • mlo Teknisk Support

  @Kalle-K

  Testade du med olika operatörer? Jag vet att vissa operatörer i USA blockerar internetdelning, till exempel T-Mobile som jag hade när jag bodde där. Kanske samma i Finland? Beroende på hur de gör för att blockera är det fullt möjligt att de skulle missa delning till platta men fånga delning till dator. Jag spekulerar bara men vore jag du är det i den änden jag skulle börja leta.

 • mlo Allmänt

  @Nisse

  Noterar att ni har fixat layouten av sidan, ser bra ut nu. Tack för det. Radavståndet är fortfarande tajt när text bryts (se "271 SMS/MMS skickade" i skärmdumpen ovan) men annars ser allt ut som det ska. Mycket bättre med en meny. Bra fixat!

 • mlo Idéer

  På gamla Mitt Vimla kan man se en specifikation av eventuella betaltjänster man använt under fliken Trafikspecifikation. På nya Mitt Vimla och i appen kan man bara se en sammanställning, ingen specifikation. Det vore bra om det även gick att se en specifikation.

 • mlo Allmänt

  @Sven

  Du kan se det under betalningar. Det är ju inte den mest intuitiva platsen att leta på men informationen finns där i alla fall. Håller med dock, en enkel sammanställning under tipsningsfliken vore bra.

 • mlo Allmänt

  @Nisse

  Här har du en lite allvarlig bugg.

  Jag loggade in på nya Mitt Vimla med mitt eget konto och kollade runt på förbrukning och annat. Loggade sen ut och därefter in med en släktings konto (jag hjälper honom att administrera och hålla koll).

  Nu ser jag hans uppgifter överallt förutom under Förbrukning. Där är det mina uppgifter som visas. Mina SMS och samtal.

  Inte helt lyckat.

 • mlo Allmänt

  @Spotify

  Jag böjer mitt huvud. Du har rätt. Jag tolkade fel.

  Ber om ursäkt.

  Edit: tog bort mitt förra inlägg för att inte förvirra i onödan. Tack Spotify.

 • mlo Allmänt

  @Nisse

  Nu bättre möjlighet att ta skärmdumpar. Här ser du hur text skrivs över annan text (271 SMS/MMS skickade):


  Och här hur all information inte får plats på skärmen:


  Bättre hade varit om ni gör som i en mobilbrowser, där menyn hamnar som en drop down högst upp och mer utrymme ges för att visa text och grafer.


  Skulle också önska att texten på startsidan, till exempel "271 SMS/MMS skickade", blir klickbar och tar mig till rätt flik under förbrukning. Det gäller appen också.