• mlo Utomlands

  @Emil_Vimla

  Bra förändring till 2.0. Har länge velat ha bättre kontroll över surf utomlands. Det är alldeles för lätt att glömma bort att stänga av roaming innan man lämnar EU. Så tack för det.

 • mlo Idéer

  @Vimla_Felix

  Tack för tydligt svar!

 • mlo Utomlands

  @Robert-Axelsson

  Tillägg till det @S-L skrev: om du har slagit på utlands- och betalsamtal på Mitt Vimla och har dataroaming på i telefonen så kommer din telefon koppla upp sig när du är utomlands, och det är så man "beställer" data. Så har du utlandssamtal och även dataroaming på så har du tyvärr beställt data utomlands.

  Har du inte dessa funktioner påslagna har något blivit fel i debiteringen. Då får du ta kontakt med Vimla på chat eller mail (varning för långa svarstider på mail) så kan de se över vad som hänt.

 • mlo Abonnemang

  @Marcus-Storm97

  Vimla har stängt sin support och öppnar inte igen förrän på måndag, så det lär inte hända. Men loggar du in på chatten direkt på måndag morgon kanske du kan få hjälp då?

  Med lite tur ser @Vimla_Felix ditt meddelande här annars och kan hjälpa dig direkt. Men som sagt, knappast innan måndag.

 • mlo Buggar

  Tre månader senare och ni har fortfarande inte fixat problemet med kakorna.

 • mlo Utomlands

  @Emil_Vimla

  Fyra månader senare och fortfarande inte fixat.

  Det här är en liten grej men varför ska vi bry oss om att hjälpa er att förbättra Vimla när ni inte tar vara på vårt engagemang?

 • mlo Teknisk Support

  @Sven

  Jo, har läst den där. Reagerade på "leverpastej" men tänkte att det väl bara är jag som användare som hör det, inte de som ringer in. Det andra noterade jag visst inte.

  Går det inte att välja bort de pinsamma inslagen det som uppringarna hör får man väl helt enkelt stänga av telefonsvararen. Klarar man sig inte utan får man byta operatör om man vill ha ett seriöst hälsningsmeddelande.

 • mlo Utomlands

  @Eva-Johansson128

  https://vimla.se/eu/

  Observera att det gäller även Norge, inte bara EU-länderna.

 • mlo Teknisk Support

  @Gladys-Hansson

  Är det sant? Det är ju bara pinsamt! En sådan telefonsvarare kan man ju inte använda om man har seriösa kontakter att vårda, som med arbetsgivare eller liknande.

  Går det att prata in ett eget meddelande så att man slipper Vimlas fåniga påhitt?

 • mlo Abonnemang

  @Vimla_Felix

  Se där. Ett förtydligande, är det systemet för tipslänkar eller systemet för tipsrabatter som görs om? Det vill säga är det sättet att tipsa som förändras eller är det själva tipsrabatterna som blir annorlunda framöver?