• minaplattor Abonnemang

  Hej jag har haft comviq kontantkort sedan flera år tillbaka och aldrig haft något annat. Och jag har använt sedan de kom till comviq fria sms och samtal osv.


  Sedan förra året använder jag nu abonemang då de blir samma sak som när jag hade kontantkort. Men har problem med kostnaderna när de gäller surf. Om jag vill ha mycket surf så får jag betala mer i månaden och de kan bli ganska dyrt och jag som behöver spara pengar till viktigare saker.


  Jag köpte även en telefon på Comviqs hemsida och håller på betala av den just nu...


  Men nu är de så att jag såg på instagram någon som jag följer att hon har vimla och är nöjd. Så jag gick in på er hemsida och läste på om er och de verkar som om jag spar mer pengar och mer surf pågrund utav vimla...


  Comviq verkar man inte spara pengar eller surf så jag e besviken och 1gb hjälper mig inget vart då jag surfar en hel del varje vecka och om man vill ha ner surf får man betala mera och de blir dyrt i längden för mig...


  Så min fråga är om jag kan byta från comviq abonemang till vimla abonemang fast jag betalar av för en telefon som jag köpte på deras hemsida???