• MikaelE Abonnemang

  @Emelie-Holmgren Det går alldeles utmärkt att tipsa inom familjen. Dock kan man inte ha mer än ett abonnemang per e-post, så ni måste ha abonnemangen registrerade på olika e-postadresser.

 • MikaelE Nummerflytt

  @Bengt-Olof-Nicklas-Glans Om du vill registrera ditt kontantkort hos din operatör för att kunna göra en flytt till vimla kan du läsa på länken nedan hur du gör beroende på vilken operatör du har.

  https://faq.vimla.se/hc/sv/articles/360002013338-Nummerflytten-gick-inte-igenom-för-att-mitt-kontantkort-är-oregistrerat-hur-fixar-jag-det-

 • MikaelE Utomlands

  @David-Svensson Datapaketet förnyas varje dag, vad man bör tänka på är att det är per svenskt dygn, bra och tänka på om man befinner sig i en annan tidzon. Det går inte med vimla och köpa paket för visst antal dagar eller visst antal veckor.

 • MikaelE Teknisk Support

  @Erik-Thor Om du vill att ditt barn ska ta över ditt nummer hos vimla då är det en överlåtelse abonnemang som ska göras och inte en nummerflytt. För att göra det behöver ni signera en överlåtelse. Det kan ni göra på: https://vimla.se/overlatelse

 • MikaelE Utomlands

  @Nelly-Pereira-Hansson Om ditt sim-kort är grönt har du 1.0. Har du ett svart sim-kort har du 2.0.

 • MikaelE Teknisk Support

  @Christian-Berggren Förmodligen är fortfarande ordinarie personal hos Handelsbanken på långledigt under helgerna, med tanke på deras dåliga svar till dig. ;)

  Jag har inga problem att använda Handelsbankens app när jag använder mobildata med Vimla, jag använder dock ios. Har du testat de vanliga förslagen man brukar få från supporten att installera om appen, men också starta om telefonen. Är det bara Handelsbankens app som inte fungerar med mobildata, eller är det även andra appar?

 • MikaelE Utomlands

  @Martina-Nilsson74 Det är rätt nummer för och ringa upp röstbrevlådan när du är utomlands. Koden till röstbrevlådan behöver du aktivera innan du åker utomlands.https://faq.vimla.se/hc/sv/articles/360002073358-R...

 • MikaelE Allmänt

  @Michael Har du några bra exempel på forum som drivs med Xenforo? Skulle vara intressant och se några olika exempel.