• mickeo Betalning/Faktura

  Kortuppgifterna låg ju redan där så att "lägga in dem på nytt" känns som lite tårta-på-tårta kan jag tycka, men har nu i alla fall lagt in mina kortuppgifter ånyo så får vi se.

  Tycker bara det är knepigt att det under 2-6 maj inte har skett ngt alls på mitt bankkonto (som kortet är kopplat till) om allt står rätt till.
  Jag var väl bara orolig (som person med ett par betalningsanmärkningar) att nåt har blivit fel med er hämtning via kortet och att faktura istället kopplas in, vilket skulle medföra att klarna säger stopp och sen är abonnemanget ett minne blott.

 • mickeo Betalning/Faktura

  Jag läser: Om du har vår egna kortbetalning sker dragningen som vanligt 2/5. Det kommer göras ett dragningsförsök om dagen fram till 5/5. Behöver du ändra kortuppgifter kommer du få Klarna och istället betala 6/5
  --

  Jag har enligt mina kontouppgifter mitt Mastercard kopplat till Vimla vilket är fullt korrekt. Det finns just nu i runda slängar 6-7000 på det kontot som är kopplat till det kortet och har så funnits i snart en vecka. Det har mig veterligen inte gjorts någon betalning till Vimla på det den 2/5 och heller inget efteråt. Eller är det min bank som inte lyckas visa detta för mig bara?

 • mickeo Betalning/Faktura

  Har exakt samma problem som Daniel här ovan. Godkänt via klarna och sedan efter det gått in och ändrat till kreditkort, fyllt i uppgifterna och skickat, men det står bara och tuggar!

  Om jag däremot går in på min profil kan jag under betalningsmetoder se att det där står "kreditkort" så jag hoppas och tror att det hela ändå funkat så att jag inte får nån faktura och att man drar från mitt kort varje månad istället.