• MickeMM Teknisk Support

  Jag har samma problem med internet i Löddeköpinge. Den dör jätte ofta och detta har börjat den senaste tiden. Innan hände det, men absolut inte så ofta som nu. Jag kör numera mitt vimlakort i routern för surfen. Donavo Tiny AC och E398 modem, 99% täckning på 3G. 4G går knappt att köra, då har jag kanske 4-7 Mbit ner och ungefär detsamma upp. På 3G har jag iaf ca 14-18Mbit ner och ca 3 Mbit upp.

 • MickeMM Abonnemang

  Tack för hjälpen Isabel! Uppgraderingen gick bra utan nga strul med betalning och liknande.. :)

 • MickeMM Allmänt

  Inte mycket positivt angående tvillingkortet.. Men det var iaf positivt att du skrev Petter. Vi saknar ert engagemang i forumet, det är inte speciellt kul och se er mer aktiva på Swedroid tex där ni berättade om tvillingkortet för ett tag sedan.

  Ett sant nöje att se ditt ansikte igen :)

 • MickeMM Abonnemang

  @Isabelle_vimla - Jag har uppgraderat nu, fixa gärna så den övriga kostnaden dras från tipsrabatten så det inte dras pengar från kortet :) Tack!

 • MickeMM Allmänt

  @Rasseman - Vi som varit med ett tag hos Vimla vet att man inte "ger" vimla en månad. Det tar nämligen längre än så, oftast halvårs eller års. ;)

  Till er andra! Det är mycket snack om hallon och dålig surf. Jag bor i Löddeköpinge (ca 1,5 mil från Lund). Enligt många av era kommentarer så ska tydligen Hallon (Tre) fungera skit dåligt utanför städerna. Hos mig fungerar Hallon bättre, mycket bättre. Jag har MAX 20 Mbit i nerladdning på Vimla, när jag kör genom 3G. Kör jag 4G så är jag nere på 7-15 Mbit, skit kasst. Sätter jag i särbons kort, ett Hallon så har jag helt plötsligt runt 55 Mbit i nerladdning.. Så det med att Hallon (Tre) skulle vara sämre utanför städerna kan ni bara glömma.

 • MickeMM Abonnemang

  Vad blir slutpriset, blir det 350 kr då per månad?

  Okej, så det är först uppgradering av samtal sedan uppgradering av surf, hehe.. Struligt!
  Eftersom jag har tipsrabatt, fixas det automatiskt nu så jag inte blir debiterad? Sist jag gjorde uppgradering fick jag höra av mig till chatten och snacka med Alex, men numera har jag inte tid med det, om ni inte pallar börja jobba helger vill säga..

 • MickeMM Idéer

  @Generatium Men vad du tycker är ju rätt ointressant eftersom det ligger som en ide ;)

  Jag skulle själv vilja ha ngt, eller som telenor att man kan skicka sms inne från kundsidan. Perfekt när nätet strular vilket det har börjat göra mycket här.

 • MickeMM Abonnemang

  Får hålla med de andra, jäkligt dålig information.

  När jag trycker på 100GB så står det tydligt

  "Du ändrar till 00Gb data som kommer slå igenom direkt. Din nya månadskostnad kommer att bli: 300 kr/mån."

  I en ruta undertill står det tydligt "Denna datanivå inkluderar fria samtal och SMS!"

  Så, hur hade ni tolkat det? Jag tolkar det som att aktiverar jag 100GB så aktiveras samtidigt fria samtal och sms samt att nya kostnaden blir 300 kr..


  Jag vette fan om jag vill uppgradera, det känns osäkert. Eftersom jag inte kan surfa runt och kontakta er på chatten så känns det som det kan strula en hel del. Enda anledningen att jag uppgraderar är för att jag kör kortet numera i routern och ni fuckar er med tvillingkortet som ni lovat åtskilliga månader.

  Men tillbaka till utgångsfrågan. Jag ska alltså först välja fria samtal för 50 spänn, sedan välja 100GB för 50 spänn...

  Vilken logik ni har... Man blir imponerad! suck!

 • MickeMM Abonnemang

  Jag vet, men jag jobbar de tiderna så har ingen möjlighet att surfa för att snacka med en kundtjänst.

 • MickeMM Abonnemang

  Försöker uppgradera till 100GB men det går inte, varken i appen eller på hemsidan.

  Så vimla personal som läser detta får gärna uppgradera mig snarast.

  Tack o bock på förhand! Glad Påsk!