• MickeMM Allmänt

  Jag vill gärna ha kvar 60 samtal och 600 sms men höja till 100GB. Hur går jag tillväga?
  Egentligen vill jag vänta med höjningen av surf tills tvillingkortet kommer så jag kan köra det i routern, men för att det inte ska strula för mycket är det kanske bättre att fixa höjningen nu?

 • MickeMM Allmänt

  Ändring av surfen känns fortfarande lite fjantigt med tanke på att tvillingkortet inte än är aktivt. Hur går det med tvillingkortet? Tycker mig läsa flera gånger att det kommer, första gången var nog 2 år sedan ;)

  Varför passade ni inte på och verkligen göra ett lyft, att lägga till lite surf är inte imponerande. Är ju många här som tex frågat efter 100 samtal i lilla, nu skulle ni passat på och tjänat pluspoäng efter allt strul med Klarna...


  När det är aktuellt med tvillingkortet, skicka gärna ut ett mass-mail eller mass-sms så man inte missar det. Besöker sällan hemsidan här längre.

 • MickeMM Teknisk Support

  @Viktor_Vimla Äntligen! Tack för hjälpen. Äntligen kan jag säga till dottern att hennes julklapp fungerar galant. Du är guld värd, tack!

 • MickeMM Teknisk Support

  ÄNTLIGEN kunde man logga in. Vimla har verkligen inte legat på min poppis lista de senaste dagarna. @Viktor_Vimla du skriver att man kan skicka PM till dig, men jag får upp detta https://prnt.sc/hv8y43

  Jag vill GÄRNA ha mitt kort aktiverat så vore tacksam om du kan lösa det ikväll, om du ser detta. Tack!


 • MickeMM Allmänt

  Jag är kund på bredbandsbolaget och har varit det i över 10 år. Har fixat mobilt bredband till svärmor genom bredbandsbolaget och nu behöver jag ett själv. Det tråkigaste är att jag slängde brevet där en speciell länk stod som man kunde använda för att få samma erbjudande på telenor som jag hade hos bredbandsbolaget. Alltså 40GB/mån för 149 kr.


  Någon som vet vilken länk jag är ute efter? Egentligen vill jag bara ha ett simkort från Vimla men eftersom det segar med tvillingkortet så får jag väl fixa ett mobilt bredband. Vill ha igång min router och inte köra genom mobilen och hotspot. Är skit irriterande om man går ner till tvättstugan och interneten hemma är bruten tex.

 • MickeMM Abonnemang

  Mikael hann före :)

 • MickeMM Teknisk Support

  Har samma problem i Löddeköpinge.
  Irriterande.

 • MickeMM Allmänt

  Har nu flyttat till en lgh som tyvärr inte har fiber och ADSL är inte aktuellt.
  Har hållit tummar och tår på att vimla skulle hinna fixa tvillingkortet men tji fick jag.
  Vimla, är det på G, alltså snart klart? Sätt upp mig på datakort direkt, sms och samtal är ointressant :)

  Tills vimla lyckats fixa datakortet, är det ngn som har annat att rekommendera?
  Ser på ca 4-6 filmer (720p kvalitet i plex (4Mbit)) i veckan och småsurfar på forum, mycket mer är det inte.

  Betalar inte mer än 300 spänn för det.. Tips? Eller hoppas vi på att Vimla säger "En vecka kvar..."?
 • MickeMM Idéer

  @Michael - Jag med! Tycker faktiskt det hade varit riktigt kul. Jag missade ju er i HBG när du fixade det, men förstod på er efteråt att det var väldigt uppskattat.