• Michael Appar

  @mlo har sett samma problem i iOS-appen. Där brukar det hjälpa att döda appen helt och starta den på nytt. Då minsann minns den uppgifterna och loggar in sig automatiskt.

 • Michael Teknisk Support

  Fått svar och framtiden ser oviss ut för Saldo.me.

  Kort och gott så finns det ingen möjlighet att hämta information från Vimla längre. Vimla har planer på att fixa detta genom ett API, men detta är lågt prioriterat.

  Så från min sida finns det inget mer som kan göras för stunden iaf än att vänta. Beroende på hur Vimlas app utvecklas så är det möjligt att saldo.me-sagan slutar här. Det jag saknar i Vimlas app är stöd för flera abonnemang på en inloggning samt snabbhet överlag.

 • Michael Teknisk Support

  Saldo.me ligger just nu nere då Vimla sedan några dagar sedan har tagit bort inloggningssidan som Saldo.me använt och något användbart alternativ känner jag inte till. Så jag har kontaktat Vimla och inväntar mer information.

 • Michael Abonnemang

  @Ingvar-Edlund ja! Du kan byta abonnemangsform både upp och ner utan att dina tipsningar påverkas av det.


 • Michael Teknisk Support

  @mlo japp, både på Android och iOS t.om. @Nisse var i kontakt med mig för några månader sedan och så gjorde de någon update som löste det. Men sedan blev det samma efter ett tag igen. Kanske en fix som föll bort i nästa update? Jag har dock inte brytt mig allt för mycket då jag dels kör saldo.me samt kan göra alla inställningar via Mitt Vimla ändå. Men ja, det är ju dåligt att appen inte fungerar.

 • Michael Allmänt

  @Jens-Wiberg alla Vimlas abonnemang fungerar för roaming tillsvidare, se https://vimla.se/eu

  "Tillsvidare kommer du kunna använda ditt Vimla-abonnemang inom EU oavsett vilken nivå du har på surf, samtal eller meddelanden, men glöm inte att du fortfarande behöver ha utlands- och betalsamtal aktiverat. I framtiden kommer du som har vår lägsta nivå (med ordinarie pris på 100 kr/mån) att behöva uppgradera ditt abonnemang för att använda det utomlands. Men oroa dig inte - vi hör av oss senast 30 dagar ändringen sker så du hinner uppgradera."


 • Michael Teknisk Support

  @mlo jag har samma problem när det väl fungerar. Det vanliga är dock att appen bara laddar i evighet så jag ger upp.

  Mitt Vimla däremot fungerar bra för mig. Det är definitivt inte supersnabbt men laddtiderna är inte mer än ett par sekunder iaf.


 • Michael Allmänt

  @MickeMM sa:

  Jag vill gärna ha kvar 60 samtal och 600 sms men höja till 100GB. Hur går jag tillväga?
  Egentligen vill jag vänta med höjningen av surf tills tvillingkortet kommer så jag kan köra det i routern, men för att det inte ska strula för mycket är det kanske bättre att fixa höjningen nu?

  Det går inte. 2, 3 och 100 GB-abonnemangen säljs endast i kombination med fria samtal/mess.

  4, 10 och 25 GB-abonnemangen däremot kan man välja 60/600 eller fastpris på.