• Mattias15 Vimla 2.0

  Håller med @Hawaii , totalt värdelöst! Speciellt när Vimla sitter och mörklägger, ej svarar på varför det blir som det blir.


  Haft problem, inte bara jag. Med er dåliga nät! T.ex ibland när man vill ringa så ringer det aldrig hos personen man "ringt" Eller så kan man ej ta emot MMS , ENDAST skicka. Har INGET med APN inställningarna att göra eller SIM-kortet, så inget att skylla på. Internet försvinner ibland/seg som i .....


  Orkar inte med Vimla längre, utöver allt så tar de inte och fixar NÅGOT, SKAM på SKAM, rakt på sak. Har chattat med de tidigare gällande dessa fel, men nej. Vart har det hjälpt ?


  Ni har förlorat 3st medlemmar, går över till Fello, hejdå! @vimla

 • Mattias15 Teknisk Support

  Samma här, samtalen funkar inte för alla oss...

  Tycker att det här är jätte efterblivet! Vimla bryr inte sig heller, har kontaktat de vad gäller dessa nya "2.0 Simkort" För drygt 1 mån sedan när min mor talade med hennes syster så från ingenstans kopplas samtalet vidare till mig "Min mobil börjar ringa" Svarade och så säger hon "Att jag ringt henne" ?????????


  Händer massooor också, bl.a att SMS/MMS antingen inte kommer fram alls eller så kommer de fram försent...


  Vad gör Vimla? Nej, ingenting. Tar in från högra örat och släpper genom vänstra, har nu börjat förstå varför de är så "billiga". Undra om det är dags att byta igen? Inte ens BRA Service har de! De lovar och lovar men håller tyvärr inte vad de lovat och återkommer aldrig vad gäller "problem" som de stökat till.

 • Mattias15 Teknisk Support

  Vad är skillnaden på gamla simkort och Vimla 2.0 ??

 • Mattias15 Abonnemang

  Hej!

  Någon som vet hur länge "Datan" sparas, är det att man kan spara upp till 100GB under hela året?? Eller endast MAX 100GB PER månad och nya månaden har man återställd surf??

  Ifall man har nu 87GB, och om man får mera och mera varje månad, tills det blir 100, blir den återställd när den nått 100GB ?

  Tacksam för svar! :)

 • Mattias15 Betalning/Faktura

  Hej Vimla!

  Snälla, när kommer ni att ändra betalpartner?? .........

 • Mattias15 Idéer

  Glömde även att ta upp att Vimla inte alls kan erbjuda "nummerbyte" Vilket andra företag kan hur lätt som helst ordna, kostnadsfritt eller som Hallon 99kr för nummerbyte för den som önskar nytt nummer ^^ https://www.hallon.se/static/pricelists/Hallon_Pri... Förstår inte varför Vimla inte kan fixa så man kan byta nummer om man vill... @Spotify @

 • Mattias15 Idéer

  @Spotify


  Det hade jag inte koll på, bra att du sa detta, tack! :) Ja men jag funderar faktiskt på att byta till Hallon ifall inte Vimla ändrar och fixar till bättre priser.. Har 3 abb idag hos Vimla, alla ska över dit om det inte blir förändringar ^^ @Gustav_vimla Betalar 140kr/mån för 3GB, kan hellre gå över till Hallon och betala 99kr.

 • Mattias15 Idéer

  Hej! Jag hade kikat på Hallons abonnemang nyss och såg att de har 6GB Surf, fria samtal&SMS bara för 149kr/mån till skillnad från mitt nuvarande abb hos Vimla, 3GB surf, fria samtal o sms för 140kr, på hallon bara för 9kr mera kan man få 6GB internet.. Inte dags och ändra på det där? :/

  https://www.hallon.se/student

  *Då pratar jag om student/55+ priset*

 • Mattias15 Idéer

  Håller med @da77