• Mats Ilkka Juhani Laitinen Teknisk Support

  Härligt fick detta sms......, men har egen sparad data, så Vimla tog tillbaks sina 50GB, Man ger, men man ger ändå inte! coronan är fortfarande här!, ........Hej Mats, Nu när Sverige är i en svår situation vet vi att många förlitar sig på sitt mobilabonnemang för att kunna jobba, plugga och hålla kontakt med sina nära. Många använder mer surf än vanligt just nu, och det vill vi att alla ska fortsätta göra - oavsett surfpott. Vi har därför aktiverat 50 GB EXTRASURF på ditt abonnemang. Surfen gäller resten av april och börjar förbrukas automatiskt när din månadssurf och sparade surf är slut. Så fortsätt att umgås med dina nära, men gör det på distans.Detta fick jag ger men tar tillbaks, oops har jag missat nåt ...Coronatiden är slut eller ...men surfen försvann den, men ej coronan...

 • Mats Ilkka Juhani Laitinen Betalning/Faktura

  Har också några utlandssms som jag inte kan se på mina sms ...man harbörjat unfra Vimla!!!! @AlbinFL sa:

  Hej!
  Av någon anledning har jag blivit fakturerad för en massa SMS till utlandet.
  Det står i min förbrukning att jag har skickat lite över 100 betal SMS, men när jag tittar närmare står det: "SMS från Sverige till Sverige" 0,70 kr. Vad handlar detta om? När jag jämför SMSen med skickade SMS är det helt vanliga sms till vänner i sverige som kostat pengar. Trodde att sms & samtal var helt gratis? Kan det vara något fel eller har jag gjort något fel?


  Tack

 • Mats Ilkka Juhani Laitinen Teknisk Support

  Hejsan var inne o ändra till 4GB -hoppas arr erbjidande de första 3 månaderna står kvar ! ;-)

 • Mats Ilkka Juhani Laitinen Buggar

  @Petter Hej har också noterat att autogiro ej finns som val, och jag har andra betalningar som skoköå mm som går alldeles utmärkt med Klarna ...ohm man kin inte ändra till "Autogiro" den knappen är borta!

 • Mats Ilkka Juhani Laitinen Teknisk Support

  Hejsan ser att jag också fått fel beställde 4GB, men de står såhär : Vald mängd: 2 GB / mån så något är fel hos Vimla