• Marcus Book Teknisk Support

  @Mimmi_vimla


  tack för svar då vet jag:-).

 • Marcus Book Teknisk Support

  och i mitt fall gäller det inte Vimla 2.0. Jag har inte hunnit skaffa det Simkort än.

 • Marcus Book Teknisk Support

  Det fungerar inte själva sms. Jag har skickat 2 sms och visas bara 1. Och min dataförbrukning. Går inte heller så jag vet hur mycket jag har kvar. Samma sak om jag loggar in på mitt Vimla. Har testat starta om mobilen blir inte rätt då heller.

 • Marcus Book Teknisk Support

  det gäller till IPhone som jag menar Vimla appen. Men webben på mitt vimla.

 • Marcus Book Teknisk Support

  fixa appen och mitt vimla. Jag har skickat sms och det står inte hur många sms som skickats. Sen så har jag 100 GB men står bara dom dragit 99.95. Men det kan inte stämma. Måste jag byta operatör igen. Jag vill helst slippa. Det finns inga bra. Fello har bara 25 GB som mest sen har dom ingen app. Fixa bättre tack!!

 • Marcus Book Teknisk Support

  hur tar man vidarekoppling på appen eller på mitt vimla!? Har kollat men hittar inget!? Eller finns bara på vimla 2 vart hittar man det då!? Tack.

 • Marcus Book Teknisk Support


  • Tack för bra svar. Får se om någon från Vimla lägger till något mer om det finns något att tillägga.


  • @Sven sa:

  Korta svar, Vimla får gärna fylla på med mer info.
  Detta gäller Vimla 2.0 som var det Mobil.se testade.
  1. Vidarekoppling. Fungerar inte som vanligt. Kan inte göras från menyerna i telefonen eller med koder typ *21*nr# o.s.v. Fast vidarekoppling kan läggas in via websidan Mitt Vimla. Alla andra typer av vidarekopplingar måste man begära hjälp av support för att utföra. Support finns bara tillgänglig vardagar 09-16 och kan vara svår att nå.
  2. Man måste ha en mobil som är tillräckligt ny för att känna till det nät-ID som Vimla 2.0 använder. Som regel är det bara smartphones där tillverkaren uppdaterar programvaran som klarar detta. I teorin skulle det kunna funka även med äldre telefoner om tillverkaren uppdaterar dem.
  3. Filter-appen fungerar så att alla samtal blockeras utom de du har tillåtit från din kontaktlista. Så om någon, t.ex. läkaren eller dagis, ringer från ett nummer som du inte har tillåtit så kommer de inte fram. Det gäller alltså att tänka igenom sina blockeringar väldigt noggrant vilket Vimla inte upplyser speciellt mycket om.

 • Marcus Book Teknisk Support

  Hej kan ni förklara det här som han testar. Dels att man inte kan vidarekoppla varför!? Och måste man använda smartphone för att ha er!? Kan ni förklara allt oxå med Filter appen. Blockeras läkare oxå det är väl inte bra isåfall!

  https://www.mobil.se/nyheter/test-vimla-20-framtid...

 • Marcus Book Teknisk Support  @David-Olofsgård-Gelebo


  Hallon är inte bättre. Tre är ännu sämre. Hade Hallon ett tag och det var väldigt dålig täckning i Lund tex. Tre är bäst i storstäderna. Kolla oxå på Tres täckningskarta väldigt dålig täckning.

 • Marcus Book Teknisk Support

  @Angel-Motander


  Jo det har du rätt i. Men. Ibland får man kanske betala lite mer för att saker ska fungera. Som någon skrev någonstans i ett forum. Nu får Vimla skylla säg själv. Jag kan inte ha en operatör där dom inte bryr säg om sina kunder.