• Mamikin36 Abonnemang

  Senast 2 veckor sedan var det skriven, men ändå ville ta upp inlägget.

  Sidan verkar vara helt stoppad nästan! jag försöker logga in på Mitt Vimla men nepp, det tar 1 minut tills jag blir inloggad! efter det så går det bra att surfa i sidan så jag antar att något vid inloggningen är orsaken då där verkar det bli stopp och dröjning. Vet inte nu riktigt men man kanske borde kolla på cache filerna, storlek av cache som kan lagras, hur långt, cookies osv.

   

  Det är väldigt jobbigt när jag ska logga in på forum och skriva något. Skulle logga in 3-4 ggr men orkade inte mer att vänta så stängde ner bara fliken :D

 • Mamikin36 Allmänt

  Klart och gjort! Hoppas Vimla blir #1, då det kommer hjälpa väldigt mycket att få nya konsumenter att prova Vimla :P

 • Mamikin36 Arkivet

  @MikaelE du har nog rätt, men det var rätt jobbigt att skriva det på Mobilen så jag tänkte inte det mycket, annars brukar jag skriva det mer ordnat på en dator. 1gb jo är ju bra tycker jag, de flests använder Comviq där jag bor och har ingen aning om hallon. Vet 3-4 personer redan nu som är nog lätt att få de till det här då de inte vet någon annan operatör än Comviq eller Tre, Telia osv. Angående abonnemang pausning, jag tror jag såg nånstans man kunde bli uppringd men kan ej surfa/ringa upp, har nog blandat ihop med helt annat sak. Hoppas på mitt Vimla kort, 13 dagar kvar ;)