• MalinSonja Utomlands

  Ska till Oslo/Norge imorgon och kommer aktivera utland på "mitt vimla". Om jag väljer att stänga av surfen på min mobil då kommer jag inte debiteras på 29kr som det kostar per/dygn??
  Ja menar, 100mb kommer man inte långt på? Har ingen koll...

 • MalinSonja Nummerflytt

  Fick ändra allt manuellt. Skriva in mitt nummer och sedan stänga av & på iMessage och sedan välja "börja nya konversationer". Nu funkar det som det ska, så tack för er hjälp ?

 • MalinSonja Nummerflytt

  Okej så då ändrar jag börja nya konversationer med det nummer jag ska ha? Ska testa detta och hoppas det löser sig :)

  Kan jag ändra: inställningar > telefon > mitt nummer också? För där står det tillfälliga fortfarande.

 • MalinSonja Nummerflytt

  Min nummerflytt är genomförd då jag fick sms för två dagar sedan och har stängt av och satt på, testat allt.
  Ändå verkar det inte funka helt. När jag ringer kommer mitt vanliga nummer upp men smsar jag så går det från tillfälliga och folk svarar till det då blir det iMessage. Andra kan skriva sms till mitt vanliga nummer men då går dom som "meddelande" och ej iMessage då jag har Iphone 4.

  Vad kan det vara som krånglar. Måste jag göra några inställningar på mobilen? Eller varför blir det så här.

 • MalinSonja Utomlands

  Hej,
  Vill bara höra mig för om vimla utomlands. Ska till Norge- Oslo nästa vecka och undrar bara om man ska aktivera utland innan eller när jag är på plats? (Vimla söker väl upp aktuell prislista?). Ska bara vara över helg och kommer bara använda sms/ringa, brukar annars stänga av surf då jag är osäker på hur mycket det drar.

  En annan fråga- jag kan väl ta emot samtal/sms här hemma i Sverige utan aktivering genom "mina sidor"? Vore ju konstigt annars tycker jag.

  Tacksam för svar :)

 • MalinSonja Abonnemang

  Nu funkar det alldeles utmärkt efter upplåsning av telefonen. Tack ändå för svar :)

 • MalinSonja Abonnemang

  Hej.
  Fick hem mitt sim-kort idag och nummerflytt kommer ske inom 10 dagar. Tänkte starta upp och använda det tillfälliga numret. När jag skrivit in pinkod och kommer in i telefonen (Iphone 4) står det "Ingen service". Betyder detta att min telefon fortfarande är låst till Tre eller att abonnemanget och numret ej är brukbart ännu?

  Tacksam för svar / Malin